SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Välj den perfekta madrass till barnsäng

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Hårdhet
Sovplats [cm]

Madrass barnsäng - hitta den rätta

Föräldrar möter ofta dilemma av vilken madrass att välja för sitt barn. Detta val är extremt viktigt eftersom det spenderar mycket mer tid i sängen än en vuxen. Det händer ofta att föräldrar inte lägger stor vikt vid valet av madrassen eller att barnet ärver från äldre syskon. Detta bör undvikas eftersom madrassen kan vara obekväma, deformerade och ha indragningar som kan orsaka posturella defekter.

Barnsäng madrass - vad ska man hantera?

På grund av det faktum att en liten person sover oftare och mer regelbundet, förbereda de bästa möjliga förutsättningarna för vila. Den rätta madrassen är en investering i vårs barns hälsosamma utveckling och hans ryggrad beror på vilken madrass ditt barn sover i framtiden. Den gemensamma uppfattningen är att madrassen ska vara svår, men det är inte sant. Den hårda modellen tillåter inte barnet att välja en bekväm sovläge och förtrycka ryggraden. Madrassen får inte vara för svår eller för mjuk, men anpassar sig till kroppens form och barnets position. En enkel madrassmodell är tillräckligt för ett barn, det vill säga vi behöver inte spendera pengar på en modell uppdelad i hårdhetszoner.

Madrass barn - material

Det är dock nödvändigt att titta närmare på material från vilka inte bara madrassen är gjord utan även ett lock. Numera har många barn allergirelaterade problem och det är därför det är så viktigt. Säkerheten hos de komponenter från vilka materialet är tillverkat garanterar intyg (PZH-certifikat, EKO-TEX-godkännande, "SÄKERT FÖR BARN" eller en positiv åsikt från moder- och barninstitutet).

 

pixel