SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Billiga kuddar - memory foam kudde

( antal produkter: 16 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Hårdhet
Filter: färg
Pris
-

Den största sovrummet utrustning

Det finns ett stort urval av kuddar på marknaden som ger komfort och gott stöd under sömnen. Hur väljer du den bästa? För att kvaliteten på sömnen ska bli bra behövs också en bekväm kudde. I dagens stress bör vi överväga att köpa en speciell komfort. De är mycket bättre än en mjuk hotellkudde eftersom vi kan matcha dem med din personliga uppfattning. Selly Home erbjuder kuddar som varierar i form och storlek.

När börjar barn med kuddar - kuddar för barn

Kuddebarn är en av de vanligaste inställningarna i webbläsaren. Unga föräldrar har försökt att få svar på frågan "när kan man börja med kudde" i flera år. Specialister rekommenderar att barnet i två första år sover utan en kudde. Då ska barnet sova på en hård yta utan en kudde under huvudet. Detta gäller särskilt för nyfödda barn som inte rör sig mycket under sömnen. När barnet är mellan 12-18 månader kan kan man börja införa en barnkudde. Det bör dock komma ihåg att barnens kuddar inte bör orsaka onaturlig nackeböjning. PETRA är vårat förslag till den yngsta. Ergonomiska kuddar som är flexibla, mjuka och hypoallergena. Billiga kuddar - kolla Selly Home-erbjudandet!

Särskilda kuddar till benen - lång kudde

Benkudde är ett extremt viktigt element i posttraumatisk rehabilitering, liksom för stöd av trötta ben. Sådana kuddar som PERFEKT på högkvalitativt polyuretanskum och minneskum (i högre modeller).

Ergonomisk kudde

Termen "ergonomisk kudde" eller "profilerad kudde" visas också hela tiden. Det är vanligtvis signifikanta kuddar utrustade med två humps. En sådan kudde tillsammans med en madrass och en lämplig säng kommer att garantera en perfekt sömn!

pixel