SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Högt skåp - badrum skåp

( antal produkter: 4 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg

Badrum högskåp - det kommer att fylla det lediga utrymmet

Badrumsskåp högskåp är en produkt som är idealisk som ett "fyllmedel" av tomt utrymme mellan möbler, inte bara i ditt badrum utan också i tvättstugan. Badrumskåp används också ofta i små, höga badrum på grund av deras höjd och möjligheten att utnyttja ett litet utrymme. Mycket ofta är den optimala platsen för ett badrumsskåp ett hörn där ingenting annat kan passa. 
Högskåpen är inte bara en funktionell produkt utan också ett intressant och originalt inslag i badrumsarrangemanget. Under de senaste åren finns möbler för badrum tillgängliga i olika stilistiska, storlekar och färgvarianter. Skåp i rött och svart är väldigt fashionabla, dessa ger liv i interiören, ger det ett elegant utseende och smälter perfekt in i krombehandlingselementen.

Högt badrumsskåp är grunden

Ett badrumsskåp är en av de grundläggande produkterna som ska finnas i ditt badrum. Ett litet badrumsskåp är ett dekorativt element i moderna rum. Bakom valet av en produkt som ett badrumsskåp måste vi tänka på både funktionella och estetiska lösningar. Badrumsskåpen finns i många varianter, vilket gör att du kan välja den bästa versionen anpassad till dina preferenser. Det omfattande utbudet i vår butik hjälper dig att välja den perfekta produkten för ditt badrum.
Ett modernt badrumsskåp används alltmer som ett oberoende skåp. Billiga badrumsmöbler, inklusive stående badrumsskåp, har gjorts av material som är motståndskraftiga mot fukt, så att deras yta inte buklar och inte deformeras under påverkan av fukt, även om badrummet används ofta.

Badrumsskåp hörn i Selly Home

Skåpen är funktionella avsedda för användning i badrum. Tack vare deras längsgående form kan du passa dem in i mellanrummet mellan väggen och handfat eller annan smal plats. Sådana möbler har ofta en betydande höjd, tack vare vilken den skapar ett stort utrymme för förvaring av föremål, samtidigt som det inte tar mycket plats på golvet - därför fungerar det perfekt i rum med liten storlek.
Skåpen finns i många utföranden - du kan välja ett enkelt skåp med en dörr, en modell utrustad med lådor, öppna hyllor och till och med med en glasad display. Mönstret och färgernas rikedom gör att skåpen passar perfekt till färgerna på väggar och annan utrustning. Selly Home vet hur viktigt det är att ha ett bra badrum, varför det har förberett ett brett utbud av denna typ av möbler.

Badrumsskåp högskåp i en modern och klassisk version

De hängande badrumsskåpen tillhör möblerna som kommer att dekorera och fungera i ditt badrum. Det finns också i vitt, som passar in i alla hem, och dess rymliga inredning rymmer kosmentik, handdukar, rengöringsprodukter och tvättmedel för tvätt. Produktens matt yta är lätt att rengöra. Förutom möblerna, hittar du också hållare. Badrumsskåpet 40 cm är enkelt att montera, har en tyst stängningsfunktion och finns i en elegant vit färg. Spånskivan säkerställer hållbarhet vid användning. Litet badrum är inte ett problem. Kolla in vårt erbjudande och njut av ditt drömbadrum.

 

pixel