SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Harmony

( antal produkter: 10 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Inredning barnrum- Harmoni samling

Undrar du hur man ordnar ett barnrum? Vill du att den inte bara ska vara moderiktig utan också funktionell? Möbler från Harmoni-kollektionen kommer att vara perfekta för detta. Kombinationen av nyanser av kashmir och tryffel gör det enkelt att skapa ett drömrum för ditt barn. Rundade, frästa fronter och ömtåliga handtag ger möbeln charm. Alla möbler från Harmoni-kollektionen är tillverkade av extremt slitstark laminerad spånskiva, vilket gör den motståndskraftig mot olika typer av skador. Långa metallben gör möblerna lätta, men hjälper också till att hålla ordning och reda under. Setet innehåller: en säng, ett skrivbord, en byrå, en garderob, en bokhylla, ett nattduksbord, en hylla och en spegel.

 

Sängen från Harmoni-kollektionen är en möbel som inte kan saknas i ett barnrum. Den finns i två storlekar, den större med en sovyta på 120x200 och den mindre med en sovyta på 90x200. Harmoni-sängen kommer att bli en idealisk plats att koppla av och vila på i barnrummet. Den är utrustad med ett stoppat nackstöd, vilket inte bara kommer att vara praktiskt när man läser böcker, utan också kommer att vara ett dekorativt element. Harmoni sängbordet ska stå bredvid sängen, där du enkelt kan ställa din favoritbok, telefon eller ett glas vatten. Förutom sängen är ett viktigt inslag i ett barnrum också ett skrivbord, vilket kommer att ge rummet karaktär och funktionalitet. Harmoni skrivbordet har en skiva med en rymlig yta för att studera eller arbeta, och vid behov kan den även användas som sminkbord genom att lägga till en spegel. Baksidan av bordsskivan är inbyggd för att förhindra att små föremål faller av den. Skrivbordet är utrustat med två rymliga utdragbara lådor som rymmer nödvändiga föremål som anteckningsböcker eller skolmaterial.

 

Organisering och förvaring

Harmoni-garderob har en bar och ett stort antal hyllor, vilket gör att du kan rymma alla stilar och tillbehör. Garderobsdörrarna har ett push to open-system som gör att de kan öppnas och stängas utan handtag, vilket gör att de frästa fronterna inte tappar sin charm. Om du undrar om en garderob kommer att vara tillräckligt med möbler för ditt barn att förvara sina tillbehör, kan du också välja en byrå och en hylla från Harmoni-kollektionen, som också låter dig visa dina favoritdekorationer eller böcker.

pixel