SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Borga

( antal produkter: 8 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Pris
-

Modernt vardagsrum med Borga-kollektionen

Står du inför utmaningen att ordna ditt vardagsrum? Letar du efter möbler som inte bara blir eleganta utan också praktiska? Borgkollektionen är vad du letar efter. Den unika kombinationen av svart med en matt ekskugga kommer att locka uppmärksamheten från fans av originallösningar. Detta färgval kommer inte att gå ur modet på länge. Möblerna från Borga-kollektionen är gjorda av slitstark laminerad skiva, vilket gör möblerna mycket solida och motståndskraftiga mot alla typer av skador, så den håller i åratal. Smala mörka ben ger möblerna lätthet och gör det också möjligt att hålla ordning under. Kollektionen innehåller: ett soffbord, ett tv-skåp, en garderob, byråer, vitriner och en hängande hylla.

Organisering och förvaring

Ett soffbord är en oskiljaktig del av varje vardagsrum. Även om det ser vanligt ut, tack vare användningen av högkvalitativa material och originalfärger, kommer det att ge charm till många interiörer. Bordet är utrustat med en skjutlåda där du kan dölja fjärrkontroller eller andra nödvändiga föremål. Vardagsrummet bör ha ett TV-skåp som hjälper till att organisera utrymmet bredvid TV:n. Den är utrustad med två hyllor och en nisch som rymmer multimediautrustning, skivor eller spel.

Garderoben och byråerna från Borga-kollektionen kommer att vara ett perfekt komplement till många vardagsrum eller sovrum. Tack vare sin stora kapacitet kommer Borga-garderoben att rymma alla dina kläder. Den är utrustad med en skena som du kan hänga kläder i olika längder på, och en hylla med hyllor för resten av din garderob. Tack vare handtagslösa fronter med ovanligt frästa kanter och tryck för att öppna öppningssystemet blir det trevligare att använda möblerna. Borga byråer erbjuder gott om förvaringsutrymme. I tre lådor och hyllor kan du enkelt förvara underkläder, dokument eller andra tillbehör.

Borga vitrinskåp ger en mysig atmosfär i ditt vardagsrum tack vare Led ljus. Glasdörrar och hyllor låter dig visa foton, souvenirer eller favoritböcker och skydda dem mot damm.

pixel