SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Glamour serie

( antal produkter: 51 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

'The bold and the beautiful'  - moderna glamourstilen

Stilglamour är elegans i en modern version. Det kombinerar olika trender och får interiören att lysa. Minimalistiska högglansmöbler passar perfekt till de vackra barock fåtöljerna. I vardagsrummet är glamorösa inredningar eleganta, quiltade soffor, eleganta konsoler, glasbord och elegant dekor. När du arrangerar interiören är det värt att uppmärksamma materialen vi kommer att använda. Det bör vara sammet eller satin, vilket kommer att ge mycket elegans och stil. Det första som ofta kommer till oss när du tänker på en glamorös lägenhet är naturligtvis rosett och pärlor. Det är omöjligt att dölja att de är perfekta för den här typen av möbler. Men i interiören kan vi använda båda uttrycksfulla nyanser mättade med färg, som dämpade, gråa toner. Låt oss också komma ihåg att för mycket färger, även i en glamorös lägenhet, kan vara tröttsamm. Därför kombineras goda färger med interiörer med tystare men mycket raffinerade beige eller djupa färger. En intressant lösning kan också vara interiör och stil av glamour i en lätt version (t.ex. grå). När du letar efter rätt färger kan du också använda färdiga färgsamlingar. Vi finner välsmakande färger som kommer att smälta perfekt in i våra väggar. Kristallkronor och bordslampor med metallunderlag och iögonfallande lampskärmar fungerar perfekt. Glamourstilen fascinerar och njuter. Det gör att vi kan flytta direkt in i Hollywood-filmer. Glam Furniture - kolla in Selly Home-erbjudandet!

Glamour Definition

Det engelska ordet "glamour" betyder charm, glans, glamour, men översättningen återspeglar inte denna bestämmelse till fullo. Det är säkert att säga att det är både ett stilnamn och en idé. Mycket viktigt här är den övergripande effekten, väcka fascination för rikedom, iögonfallande extravagans, men också något mystiskt, annorlunda från den omgivande verkligheten. Symbolen för denna stil är naturligtvis Hollywood glamourstjärnor. Drömmer du om en fantastisk inredning? Har du en liten lägenhet och inte vet hur du ändrar den? Vi har ett sätt! Lösningen är glamourstil, som kommer att införa en otroligt smakfull karaktär till din interiör. Den känsla av komfort och lyx som följer med det gör att du kan njuta av ditt vackra hem. Möbler och tillbehör som är karakteristiska för glamourstil gör detta speciellt och önskvärt. Denna stil är perfekt för människor som uppskattar skönheten och glamouren. Lägenheter inredda i denna stil gör att du kan imponera på dina gäster. Kristalldekorationer och ädla färger som hett guld och silver kommer att vara perfekta här. Glamour kommer från olika tidpunkter, särskilt från barocken. Vi kommer säkert att möta rika dekorationer, intressanta former och mönster. Det här är motsatsen till minimalism, där du måste ta på dig strikthet. Här kan du lufta fantasin och designa en interiör som helt återspeglar din karaktär! Prova glamourstilen och njut av den unika och eleganta designen. Glam Interior Design - Hitta den perfekta modellen med Selly Home!

Inredningsinspiration till vardagsrum - glamour

Hitta möbler som är unika och originella. Stilglamour är inte tydlig, men huvudfunktionerna är massiva, quiltade, dekorerade, med hänvisning till de påkostade barockmöblerna, stora och bekväma soffor, stora fåtöljer, skinnstolar, glansiga tyger, dekorativa lampor och ljuskronor i kristall, målningar och speglar i rätta stora ramar. Varje glamourmodell är en fantastisk stil och perfekt utförande. Glamourområdet kommer att vara fantastiskt och dekorera vackert ditt hem. Designmöbler - full av glamour, elegans och lyx.

pixel