SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Reclinerfåtölj

( antal produkter: 6 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Total avkoppling! Reclinerfåtölj med motor

Hopfällbara fåtöljer hjälper med att bli av med stress, muskelspänning och ryggsmärta - de vanliga problemen som de flesta människor drabbas av. Sköna fåtöljer med fotpall är väldigt funktionella och tar inte för mycket plats. De låter dig också koppla av efter en lång och stressig dag. De är mjuka och bekväma men också ser attraktiva ut. I vårt erbjudande kan du hitta till exempel en reclinerfåtölj i skinn i vilken du kan sova och koppla av.

Recliner fåtölj - ett sätt att koppla av

Elektriska reclinerfåtöljer har justerbara ryggstöd och fotstöd. Den här lösningen gör att du kan helt koppla av och glömma om alla problem när du tittar på TV eller läser en bok. Nästan alla som hade en möjlighet att prova en sådan recliner fåtölj kunde inte motstå frestelsen att köpa den.

Hur ska man arrangera utrymme med en elektrisk reclinerfåtölj i huvudrollen?

I en liten lägenhet måste man ofta leta efter ovanliga sätt på ett smart och funktionellt arrangemang . Vi är väl medvetna om det och i vårt erbjudande har vi några förslåg på praktiska och komfortabla möbler som ska hjälpa dig med det. Ett av de mer intressanta exemplen är en reclinerfåtölj med motor. Det är en fantastisk möbel som kan användas som en bekväm sits under dagen och som en säng på natten som garanterar den samma goda sömn som en klassisk säng. Recliner fåtölj kan också vara väldigt användbar i ettor eller i större lägenheter om man bjuder in gäster för övernattning.

Recliner fåtölj i vårt sortiment

Snygga fåtöljer som finns på vår onlinebutik kännetecknas av otrolig bekvämlighet. Detta beror främst på dess mjukt klädsel som användes för de flesta modeller. Dessutom är våra elektriska fåtöljer tillverkade av högkvalitativt ekologist läder som garanterar en behaglig känsla vid beröring. Kvaliteten av material som våra fåtöljer är tillverkade av garanterar att om du köper en modern fåtölj hos oss kommer den att fungera bra i flera år. Det är därför en underbar investering.

Recliner fåtölj i klassiska och moderna interiörer

Varje hoppfällbar fåtölj i vårt erbjudande kännetecknas av universell estetik , som passar till många olika interiörer. Du kan till exempel välja en recliner fåtölj i en klassisk form. Men det finns också möbler i modern stil som kommer att tillfredsställa alla som föredrar minimalistiska lösningar. Ett brett utbud av färger av våra reclinerfåtöljer är också till stor hjälp när man söker på en fåtölj som ska passa in i ett ovanligt rum. Reclinerfåtölj med motor är rekommenderad särskilt till vardagsrum, där den kommer att vara en attraktiv möbel som ska förbättra din avkoppling. Reclinerfåtölj med motor kan också placeras i ett annat rum, där du tillbringar mest tid för att vila.

pixel