SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Skandinavisk design inredning

( antal produkter: 55 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Hur kan man dekorera ett rum i skandinavisk stil?

Den skandinaviska stilen har kommit till våra hem för gott. Vardagsrum, sovrum eller matsal inredda i skandinavisk stil är ljusa, enkla och funktionella. Den upplysta skandinaviska interiören är framför allt rymlig.

Skandinaviska möbler - enkelhetens charm

Det kännetecknas av renhet i form och dämpade färger. Interiören domineras av vitt, grått och brunt. I tillägg har lägenheter i skandinavisk stil vanligtvis livliga pastellfärger.
Om du väljer att inreda en lägenhet i skandinavisk stil, se vilka material och färger som dominerar den.

Skandinavisk design ursprung

Den skandinaviska stilen kommer från Nordeuropa. Klimatets vildhet och svalhet har inspirerat interiörälskare under flera säsonger. Huvudfunktionen i den skandinaviska stilen är en stark relation med naturen. Interiörer inredda i skandinavisk stil kännetecknas av minimalism och enkelhet i formen. Ljusa väggar, trä och funktionella möbler betonar dess naturlighet.

Skandinaviska hem från Selly Home

Enkel och bekväm skandinavisk stil fungerar bra i små lägenheter och i hem. Dess ljusa färger förstorar interiöret visuellt, och rått trä värmer dem. Geometriska mönster och pastellfärger bidrar till hela det skandinaviska arrangemanget.
Arrangemang i skandinavisk stil kännetecknas av minimalism, naturlighet och enkelhet. Interiörer inredda i modern skandinavisk stil är rymliga och har ljusa färger och funktionella möbler. Den moderna skandinaviska stilen kombinerar naturliga färger med ett utmärkande färgschema för tillägg. Om du vill dekorera en lägenhet i skandinavisk stil, kom ihåg att vara konsekvent.

Skandinavisk inredning SH

Den skandinaviska stilen är också en utmärkt bas för att skapa olika arrangemang. Det låter dig också enkelt kombinera många stilar och färgvariationer. Nordens svalka i kombination med livliga färger och geometriska mönster skapar en varm och mysig interiör.
När du inreder en lägenhet i skandinavisk stil är det viktigaste att upprätthålla enkelhet, minimalism och funktionalitet. Vi ger råd om hur man väljer möbler, tillbehör och belysning i skandinavisk stil för vardagsrum, matsal och sovrum.

pixel