SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Hörn skrivbord

( antal produkter: 6 )
Sida
Filter: färg
Pris
-

Skrivebord kontor - ett stort urval

Hörnskrivbord, även vanligtvis kallade hörnskrivbord, får fler och fler följare. Allt tack vare ett solidt utförande och ett universellt utseende som kan justeras beroende på kundens önskemål. Vi har modeller som fungerar perfekt på kontoret och också uppfyller kraven från datorspelare. Möblerna har utformats för att ge den största komforten att använda. Tack vare stora dimensioner och långa arbetstoppar orsakar inte ens långa arbetstimmar på datorn trötthet. Hörnskrivbord har också anpassats för att uppfylla de yngsta kraven. Modeller avsedda för barn har betydande lagringsutrymme. Lådor och hyllor rymmer framgångsrikt alla anteckningsböcker och läroböcker. Ungdomsalternativ kännetecknas av något olika funktioner. Det är viktigt att ett så stort hörnbord har plats för en dator och bildskärm. Oavsett den beställda varianten kännetecknas alla möbler av estetiskt utseende och noggrann finish. En ytterligare fördel är deras modularitet och möjligheten att kombinera dem med andra hyllor och byråer från CLP-systemet. Alla fans av elegans kan mot en avgift beställa fronter i glans. Det erhållna möbelet är perfekt som visitkort på alla kontor eller skönhetssalonger. Det finns varianter i olika färger av trä och ett vitt hörnskrivbord som åtnjuter otroliga popularitet. Tack vare sitt klassiska utseende passar det perfekt in i de flesta interiörer.

Skrivbord hörn - spara utrymme

Pris och professionalism är inte de enda fördelarna med vårt erbjudande. Du kommer att bli förvånad över det val som väntar dig. I vårt sortiment har vi över femtio skrivbord i olika färger, storlekar, stilar och former. Hörnskrivbord är tillverkade av laminerade skivor, MDF-skivor och härdat glas, vilket gör vår skrivbord design kännetecknad av en stabil och stark konstruktion. Du kommer att kunna använda dem under lång, lång tid! Och den ursprungliga designen kommer att ge fräschhet i alla rum. En slags detalj, och hur mycket det kan ändras!

Köpa skrivbord

Vi vet att alla har olika behov för rätt kontor skrivbotd. Av denna anledning finns det båda hörnskrivbord med plats för en dator och skrivare, hörnskrivbord med bildskärmskåpa, hörnskrivbord med lådor och hörnskrivbord med väggförlängningar. Så att du fritt kan välja vad du behöver och inte behöver spendera mer på aspekter som inte är viktiga för dig. Dessutom bryr du dig förmodligen om den regelbundna utvecklingen - och som du vet räknas varje detalj i arrangemanget, även när du pratar om en sådan typ av möbler som kontorsmöbler. Hörnskrivbord är därför synonymt med bra installation.

pixel