SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Köp spegel - billiga speglar

( antal produkter: 2 )
Bredd [cm]

Spegel spegel på väggen där vem är vackrast i landet här ...

En spegel är ett unikt element i inredningen. Tack vare de lämpligt placerade speglarna kan rummet verka djupare och större och det smala utrymmet - bredare. Billiga speglar kan på detta enkla sätt ge interiören ett nytt liv.

Väggspegeln placerad mot fönstret reflekterar mycket naturligt ljus. Du blir förvånad hur mycket ljusare rummet blir. Du kan också ställa in spegeln på ett sådant sätt att den "fångar" ljusstrålen och riktar den mot den mörkaste platsen i rummet. Var medveten om vad som återspeglas i glaset - bilden ska se harmoniskt ut. Korrekt placerade stora speglar kommer om dagen att fungera som en lampa.

Köp speglar vars mönster kommer att vara fashionabla i flera år. Tips: Var inte rädd för speglar i dekorativa ramar, även om det finns lite utrymme. Speglar gör att rummet verkar större och djupare. Silver speglar gör den enkla interiören mer modern och till och med futuristisk.

Var ska jag hänga upp spegel?

Spegeln är en av dekorationerna som kan integreras i arrangemanget för varje rum. Om du vill välkomna gäster i dörren, häng dem i hallen. Hängande på en längre vägg utvidgar den visuellt. I korridoren är det också värt att sätta skåp med speglar. Stora speglar - kolla in Selly Home-erbjudandet!

Spegel till badet- det här rummet kan inte klara sig utan en spegel. Rätt belysning spelar stor roll här. Lägg märke till hur ljuset reflekterar glaset. Om badrummet är mycket litet, överväg att placera en liten spegel på hyllan i en intressant ram. Stora runda speglar kan ändra ditt badrum helt. Årets resultat visar tydligt att speglar med ljus runt är Nordens favoritspegel. Hollywood spegel kallas denna spegel. 

Vilken spegelform ska jag välja?

Nyckeln är att hitta rätt proportioner. Mät försiktigt spegeln själv och väggen du vill placera på. Ramen kan hänvisa till möblerna i rummet eller stå ut mot den. Den rektangulära spegeln är en tidlös klassiker. För att se lite mer original kan du välja "överdimensionerad" modell och istället för att hänga dem, luta den bara mot väggen. Stor spegel - en fantastisk effekt. Rektangulära och fyrkantiga speglar i en minimalistisk ram passar perfekt i en modern lägenhet. Ett spännande sätt att diversifiera den minimalistiska interiören är runda- eller ovala speglar. De kontrasterar starkt med möblernas vassa kanter och något "mjukare" asketisk inredning. Runda speglar är också ett exempel som stöder avhandlingen om hur små detaljer helt förändrar det inre av ett enkelrum.

Selly Home - spegelmöbler för dig!

pixel