SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Gris

( antal produkter: 5 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Pris
-

Modernt sovrum

Sovrumsmöbelset Gris är en kombination av modernitet och funktionalitet. De är perfekta för sovrum av alla storlekar. Nyanser av grått, svarta detaljer och en inbyggd LED-ljusremsa skapar det perfekta utrymmet för avkoppling och vila.

Säng med sänggavel

Säng med förvaring från Gris-kollektionen förtjänar särskild uppmärksamhet. Det hela ser exceptionellt lätt ut tack vare användningen av smala ben och en något dold behållare för förvaring av sängkläder. Nackstödet ger inte bara bekvämt stöd när du vilar, utan har även en inbyggd estetisk insats som gör att du kan dra kablar, till exempel till laddaren.

Rymlig garderob

För att säkerställa ordning och estetik måste sovrummet även ha en rymlig garderob. Sovrumsgarderoben från Gris-kollektionen är uppdelad i fyra zoner, som innehåller ett lämpligt antal hyllor och barer för galgar, tack vare vilka vi enkelt kan ta emot alla nödvändiga saker. Varje segment har sin egen gångjärnsdörr, vilket gör det ännu enklare att organisera din garderob.

Förvaringsutrymmen

I kollektionen finns även en byrå och ett sängbord, som kommer att ge extra lagringsutrymme för förvaring av personliga föremål, men också tillföra elegans till sovrummet.

pixel