SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Barnsängar & juniorsängar

( antal produkter: 104 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Hälsosam sömn - vilken säng till barn

Vill du ha det bästa för ditt barn? Välj säng barn som är främst bekväm och säker, men också en som kommer att vara attraktiv för ditt barn. Otroliga sängerbjudanden. Mycket bra och tillrådligt är trä sängar, helst med lådor under för sängkläder eller leksaker. Hur tänka när man köper en säng för ett barn? Här är de tre viktigaste punkterna att notera:
• sängstorlekar - bäst är att lägga barnet på gulvet med händerna över huvudet – mäta längden på barnet när det ligger med händerna överhuvudet. Sängen måste iallafall vara så lång. Men var försiktig eftersom barnet växer snabbt - utan problem kan du köpa en lite större eller justerbar säng. Standardalternativet är enkelsäng är storlek 90x200 cm. Denna storleken är de mycket funktionell - ofta utrustad med lådor under sängen.
• skyddselementen - är en viktig sidospärr som ger mycket säkerhet, till exempel när barn som sover ofta vrider sig från sida till sida, vilket kan orsaka att de faller ur sängen,
sängmadrass - en bra säng består också av att välja rätt madrass. Korrekt anpassad till sängens dimensioner, flexibla och praktiska för att bilda en solid grund för ryggradens utveckling. Madrassen bör inte vara för mjuk - den mest rekommenderade madrassen är Bed triple,en sammansättning av kokosnöt skum kokosnöt.

Barn säng? Vilken är bäst?

Vårt fantastiska säng erbjudande gör att du kan hitta din drömmodell. Letar du efter en lämplig säng för ett barn kan du välja mellan traditionella träbäddar, med eller utan lådor, i form av bilar, slott eller våningssängar. Billig säng på erbjudandet som passar barnen och inte kostar för mycket. Nedan presenterar vi egenskaperna hos våra enskilda modeller. Barnsängar Online - Kolla in Selly Home-erbjudandet!

Trä sängar - Bästa sängen är de som är gjorda av massivt trä, mycket slitstark modell som kommer att vara i många år. Utseendet hos en sådan säng är lämplig för både barn och ungdomar. Ett extra hinder finns för att skyddabarna mot att falla ur sängen och möjliggör en säker sömn för barna. I många modeller kan denna barriär lätt skruvas av när den inte längre behövs.

Sängar med unik form - t.ex. Wonderland säng - har en storlek på ca 160 x 80 cm, men också 90 x 200 cm. De kan därför användas av både mindre och större barn. Den ursprungliga formen beror på att skäre spånskivor ordentligt. Botten av sängen är vanligtvis gjord av tall, vilket ökar styrkan. Den finns tillgänglig i versionen för pojkar och tjejer. Bilsängar kan vara spännande för våra små motorinteresserade barn . Det kan göra så att Barna sover i sin egen säng. Dessa modeller kommer att vädja till de yngsta barnen.

Barnsäng våningssäng - ett barn kan kan önska sig våningssäng med skrivbord. Under har vi en plats att studera eller lagra saker - hyllor, lådor och på övervåningen sover man. Våningssängar är en intressant lösning för att utnyttja rymden i ett litet rum. För två barn som delar rum är detta ochså ett bra alternativ. Bara det inte blir en konflikt om "Vem som sover överst". Junior våningssäng kan vara tillverkad av trä eller metall. När du väljer dem, kolla kvaliteten på hantverk och fästen. De är utformade för ungdomar som inte "vandrar"i sängen under sömnen.

 

 

 

pixel