SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Soffbord utomhus

( antal produkter: 9 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Runt soffbord för trädgården

Det finns inget trevligare än ett morgonkaffe vid ett bekvämt bord i den gröna omgivningen i din egen trädgård. I ett sådant landskap samlar du dina tankar på morgonen och på kvällen kommer du att vila och koppla av efter en hård dag. För bordet du gillar mest, välj två eller flera stolar och njut av stunderna med dina nära och kära.
Selly Home erbjuder ett stort utbud av bord, inklusive:
Soffbord fulla, gjorda av technorattan med en glasruta som uppfyller funktionen hos en bordsskiva, t.ex. Model Midas. Technorattan flätning skapar en cirkel som ligger till grund för bordet.
Billig technorattan sofabord med en hylla på vilken du framgångsrikt kan hålla böcker eller tidskrifter, eller lägga en skål med ditt favoritsnack. Dessa funktionella och iögonfallande tabeller finns också i vårt erbjudande.

Soffbord betong? Populära material och storlekar

Denna anmärkningsvärda form ser bra ut både i små trädgårdar, där det är deras höjdpunkt, och i större, där det kan skapa ett lugnt hörn till vilket vi vill fly, när vi behöver ett ögonblick för oss själva.

Trädgårdssoffa med kylskåp - träff!

En intressant modell är vårt runda isometriska bord där du framgångsrikt kan dölja kalla drycker på varma dagar - ett praktiskt kylskåp gör att du kan njuta av kalla drycker med dina vänner utan att lämna lokalerna. Det unika bordet uppfyller de mest krävande kundernas krav. Sofabord med skuffer finns i Selly Home är en modell som inte tar mycket plats. Ovanför är dess lilla storlek väl hanterad inuti. Detta är den mest praktiska modellen för soffbord med förvaring. Allt du behöver är en sommarte tid som tillbringas vid det här bordet, för att inte tänka dig år utan den. Dess stora tillgång är också designen - det runda soffbordet och dess glasskiva gör intryck på alla.
Alla tabeller som vi föreslår är gjorda av material av bästa kvalitet. De kan utsättas för sol och regn hela säsongen, och de kommer inte att förlora sin form eller färg. Detta är den tveklösa fördelen med technoratan. Med en så liten möbel, som är ett trädgårdsbord, får vi trädgården att ta liv. En sådan möbel kommer också att vara perfekt på balkonger och terrasser, från vilka vi nu kan beundra den omgivande naturen.

pixel