SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Trend

( antal produkter: 40 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Eleganta möbler till vardagsrummet Trend

Letar du efter möbler som inte bara kommer att diversifiera och dekorera ditt vardagsrum utan också har mycket förvaringsutrymme. Kommoder och vitrinskåp från Trend-kollektionen kommer att uppfylla alla dina förväntningar. Möblernas rymlighet kommer inte bara att lägga till funktionalitet, utan också ge interiören elegans och en unik karaktär. Alla möbler från Trend-kollektionen har dekorativa räfflade fronter som ger ett originellt utseende. De är gjorda av högkvalitativ laminerad skiva, vilket garanterar deras soliditet och hållbarhet. Tack vare smala metallben blir möblerna lätta, men samtidigt väldigt stabila. Möblerna finns i flera färger och storlekar, så de passar perfekt in i moderna och klassiska arrangemang. Kollektionen innehåller: byråer, vitrinskåp, soffbord, tv-skåp och sängbord som kommer att bli ett moderiktigt tillskott till sovrummet.

 

Organisation och förvaring

Rymliga byråer från Trend-kollektionen ger dig gott om plats för förvaring av böcker och serviser. Rymliga hyllor gör det lättare att organisera och hålla ordning, så att du har allt till hands. Tack vare LED-belysning som sitter under bordsskivan tillför möbeln elegans och stämning till interiören, speciellt på kvällen när resten av lampan är släckt.

Vitrinskåp Trend låter dig estetiskt visa föremål som är viktiga för dig. Vitrinskåp är ett tillskott som är tänkt att liva upp och försköna utrymmet i vardagsrum och som dessutom ska vara funktionellt. Glasdörrar skyddar lagrade föremål från damm. LED-belysning under den övre bänkskivan i kombination med glasdörrar ger rummet en unik karaktär.

Vardagsrummet måste ha ett TV-skåp, vilket gör att du kan organisera utrymmet bredvid TV:n. TV-skåpet från Trend-kollektionen finns i två storlekar, så du kan anpassa det till storleken på din TV, DVD-spelare eller spelkonsol. Två rymliga skåp gör att du kan förvara fjärrkontroller, spelsamlingar eller böcker. En oumbärlig del av vardagsrummet är ett soffbord där du kan dricka ditt favoritkaffe. Trend soffbord är utrustade med ett stort låsbart skåp där du kan förvara nödvändiga föremål, vilket hjälper till att hålla allt snyggt.

Trend sängbord är ett praktiskt inslag som inte bör saknas i sovrummet. Vi kan ha en nattlampa, telefon eller favoritbok på bordsskivan. Den finns i flera färgvarianter, så den passar in i både moderna och rustika sovrum.

pixel