SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Sittpuffar

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg

Att välja en av våra sittpuffar kan vara svårt

Det finns väldigt många olika sittpuffar att välja mellan. Stor sittpuff, rund sittpuff eller skinnpuff? Om du fortfarande undrar vilken av våra sittpuffar ska du välja kan vi hjälpa dig fatta beslutet. På Selly Home hittar du många olika sittpuffar som perfekt kompletterar alla soffbord, soffor eller bäddsoffor. Det finns både klassiska och moderna modeller i ljusa och mörka färger. Det är du som väljer!

Sittpuffar utgör ett perfekt tillbehör till olika rum

I vårt erbjudande kan du också hitta mjuka, färgglada sittpuffar som är perfekta för ett barnrum. Det finns exempelvis sittpuffar som liknar olika djur. Dina barn kommer att älska dem. Vill du ha ett vardagsrum i glamour stil? En rund sittpuff i velour kommer att vara perfekt där. Modellen Minty är ett perfekt förslag för en sittpuff som kommer att pryda varje interiör i glamour stil. Denna enkla och extremt funktionella möbel är perfekt särskilt för vardagsrum. Om du vill att din interiör ska se väldigt elegant ut ska du välja en skinnpuff. Sittpuffar är inte bara en plats att sitta på - det kan också vara en unik, originell dekoration av vardagsrum. Den enkla formen av sittpuffar är deras stora fördel tack vare vilka dem tar mycket utrymme i ett rum. Därför är dem också bra för minimalistiska inredningar.

Ett brett urval av sittpuffar på Selly Home

På Selly Home finns det originella moderna sittpuffar som är tillverkade med hänsyn till de minsta detaljerna. Vi erbjuder ett brett utbud av stilar, vilket är en garanti för att varje kund kan hitta en sittpuff som passar bäst deras behov och smak. Även om den är liten har den en stor dekorativ potential.

Förändra din interiör med sittpuffar i intensiva färger

Ibland räcker det att ställa en sittpuff i kontrasterade färg i ett rum för att få en fräsch, spännande effekt. Enfärgade sittpuffar är perfekt för både moderna och lite mer eleganta interiörer. Material av våra sittpuffar garanterar tillfredsställelse och många års användning. Det är värt att komma ihåg att inte bara stora möbler kan utgöra en ovanlig dekoration. Välj en av våra billiga sittpuffar och kolla själv.

 

pixel