SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Möbler Barnrum - Inspiration Barnrum

( antal produkter: 534 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Hårdhet
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Moderna barnrum - drömrum

Selly Home är en av de ledande tillverkarna av möbler och produkter till barn. Skapandet av enastående barnrumsinredning - både praktisk och elegant - är vårt främsta mål. Vid utveckling av nya produkter styrs vi främst av barnets säkerhet och komfort. Våra barnmöbler har en modern design, intressanta färger och ergonomiska lösningar. De är gjorda av slitstarkt, certifierat material och uppfyller europeiska säkerhetsstandarder. Låt ditt barn känna sig som ett äventyr!. Vårt mål är att skapa och förbättra våra produkter. Tack vare det exceptionellt bra pris / kvalitetsförhållandet är möblerna vi erbjuder ett attraktivt förslag till föräldrar som värdesätter modernitet och säkerhet.

Inspiration barnrum - Inreda Barnrum

Barnmöbler som tillverkats av Selly Home kombinerar hög användarvänlighet, med en lika viktig dekorativ aspekt som speglar barnens drömmar och intressen i barnrummen. Barnrum Inspo: Praktiska skåp av olika dimensioner, kan tjäna som sängbord eller bara extra utrymme för att lagra små föremål. Barnstol är bra för att lagra böcker och läroböcker, dekorativa föremål, leksaker eller skolutrustning. Bröst är ett brett sortiment av produkter, från små, justerbara möbler till större, stora lådor för en stor del av barnens utrustning som kläder, underkläder, sängkläder mm Vi har sängar för barn i nästan alla åldrar, inklusive sängar med lådor eller dubbelsängar . För de som ordnar hela barnrummet från början, har vi förberett färdiga möbler till barnrummet, som uppfyller alla barn och föräldrars behov.

Litet barnrum i stil

Möblerna till barnrummet som vi erbjuder är inte typiska möbler som bara möter utilitära funktioner. Barnrum Inspiration: Bortsett från att vi helt klart uppfyller alla säkerhets- och funktionalitetsstandarder, vill vi erbjuda barn något mer, nämligen intressanta möbler och attraktiva tryck. Vi har en bra samling av mönster, grafiska mönster, äventyrskaraktärer, djur, fordon - allt bättre matchar färgerna och prydnaderna till barnets intresse och preferenser. Vi gör mönster som är tillägnad flickor och pojkar, liksom universella matchande syskon, som möbler med en nallebjörn. Mönstren med organisk färg är säkra för barnet och är också säkrade med laminat för att öka hållbarheten. Som ett resultat av detta kommer barnens möbler kunne njutas av sina unga användare under lång tid. Möbler för barnrum är en utmaning, så kolla in vårt erbjudande och göra denna uppgift enklare. Möbler Barnrum till ett bra pris!

 

 

pixel