SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Quant

( antal produkter: 20 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Sovrumsmöbler

Om du letar efter loftmöbler kan QUANT-kollektionen intressera dig. Möbler från QUANT-kollektionen är perfekta för att inreda ett sovrum i en modern anda. QUANT-kollektionen använder två typer av belysning - inuti vitrinskåpen och utanför, vilket framhäver fronternas rymlighet och ger sovrummet en mysig atmosfär. Svarta, geometriska metallben och karakteristiska fronter med 3D-effekt ger möblerna en stilren karaktär.

Loftsäng

Den centrala punkten i sovrummet är QUANT-sängen, som finns i två storlekar 160x200 och 180x200, så att du enkelt kan anpassa den till storleken på ditt sovrum. Loftsängen har en trappstegsram som säkerställer korrekt placering av madrassen. Dessutom är sängen utrustad med en stor behållare där du framgångsrikt kan lagra säsongsbetonade kläder, sängkläder, filtar och andra nödvändiga föremål. Gashissar säkerställer enkel och enkel öppning av ramen med madrass.

 

Den rymliga garderoben från QUANT-kollektionen är en idealisk lösning för personer som värdesätter funktionalitet. Denna garderob har två barer som du kan hänga kläder av olika längder på och ett stort antal hyllor. Sovrumsgarderoben i loftstil kännetecknas av en intressant kombination av trefärgsdekor med en svart ram som fungerar som ett stöd. Genom att placera en stor spegel på en av fronterna förstorar den rummet optiskt och gör det rymligare. I setet ingår en fyradörrars garderob med gångjärnsdörrar och en tvådörrarsgarderob med skjutdörrar. Om du behöver mer förvaringsutrymme så innehåller setet en byrå med tre lådor, vilket gör det lättare att organisera dokument eller andra småsaker. Inbyggd LED-belysning framhäver kontorets moderna karaktär.

I kollektionen ingår även ett sängbord, som verkar vara ett väsentligt inslag i sovrummet. Den låter dig enkelt placera en väckarklocka, telefon eller ett glas vatten. Dessutom har två rymliga lådor dig möjlighet att förvara nödvändiga föremål.

pixel