SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Runt matbord för stora familjer

( antal produkter: 41 )
Bredd [cm]
Filter: färg
Pris
-

Runt matbord - en intressant idé?

Det runda bordet är en lösning som väljs av många. Bordsskivorna utan gränserna har en stor mängd mysighet och harmoni i sig, vilket är välkommen inte bara i klassiska utan också moderna interiörer. Och tro inte att bara gamla goda träbord väntar på dig här - även när det gäller runda bord finns det mycket material som väntar på dig.

Runt matbord med iläggsskiva

Ett recept för trädgårdsarbete begränsat utrymme i matsalen? Runt vikbord! Runt matbord med iläggsskiva kommer säkert att spara dig dyrbart utrymme. 2 snabba drag räcker för att trollbinda ytterligare platser vid bordet för oväntade gäster, medan du dagligen inte tar bort ditt lediga utrymme onödigt. Kort sagt - runt utdragbart bord fungerar bra i varje matsal. Bortsett från den uppenbara praktiska funktionen kommer det också att garantera CI eleganta möbler. Säkert för barn - kanterna och kanterna är rundade.

Runt matbord utdragbart kolla!

Ett runt bord med en rymlig låda, perfekt för förvaring av en plats för daglig användning av droiny. Visst! Hos Selly Home hittar du modeller av runda bord utrustade med extra lådor placerade under disk.

Stort runt matbord - för hela familjen

Runda bord har inga vassa kanter, så de ger harmoni i interiören och tar hand om en mysig atmosfär. Men deras fördelar slutar inte där. En stor fördel är förmågan att rymma fler gäster utan risken att någon kommer att behöva sitta i hörnet. I Selly Home hittar du mycket rund matbord 8 personer. Det runda bordet gör också att varje person som sitter bredvid honom har fri tillgång till rätter placerade på den. Rundbordet låter dig också starta en konversation med alla människor som sitter vid bordet. Detta gör det lättare att föra konversationer, särskilt när ett stort antal människor sitter på det. Vid det traditionella bordet har vi bara tillgång till de närmaste grannarna som sitter på vår vänstra och högra sida och människor från motsatt riktning. Vid det runda bordet ser vi ansikten på alla människor samlade runt bordet. I SH hittar du olika färger och storlekar på bord i en rund topp - från vitt rundt matbord till de i svart. En annan viktig fråga som runda bord ger är också deras säkerhet. När små barn bor i huset är det inte svårt för löparna att falla i möblerna. För detta ändamål är ett runt bord utan skarpa kanter och kanter mycket säkrare för småbarn och utgör inte ett hot i motsats till traditionella bord. Det runda bordet löser också problem med belysning. Bara en punklampa räcker för att lysa upp den.

pixel