SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Mono

( antal produkter: 21 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Eleganta möbler till vardagsrummet Mono

Håller du på att möblera ditt vardagsrum? Letar du efter möbler som inte bara är eleganta och moderna, utan också funktionella? Det är möjligt med möbelkollektionen Mono. Möbler från monokollektionen finns i tre färger: marinblå, beige och vinröd, vilket gör den perfekt för många arrangemang. Dessutom tar Mono-kollektionen inte mycket plats, vilket gör den lämplig för små rum. Deras djup är endast 39 cm. Möblerna är gjorda av högkvalitativ laminerad skiva som är resistent mot alla typer av skador. Släta fronter med metallhandtag gör att möblerna ser estetiska ut. Svarta metallben ger möblerna lätthet och hjälper till att hålla ordning och reda undertill. Kollektionen innehåller: byråer, TV-bord, soffbord, nattduksbord och sminkbord.

 

Organisation och förvaring

Byrår från Mono-kollektionen har designats på ett sådant sätt att de ger så mycket utrymme som möjligt för förvaring av de mest nödvändiga sakerna. Rymliga lådor hjälper dig att organisera utrymmet i vardagsrummet eller sovrummet. Överst på byrån kan du visa bilder och souvenirer.

Vardagsrummet ska ha ett soffbord där du kan dricka ditt favoritkaffe. Soffbord från Mono-kollektionen är utrustat med ett praktiskt förvaringsfack i form av ett öppet urtag och en rymlig låda. Tack vare detta kan du passa boken du för närvarande läser eller TV:ns fjärrkontroller på den och ditt utrymme kommer att se snyggt ut.

Vardagsrummet kommer att kompletteras med ett TV-skåp, vilket gör att du kan organisera utrymmet runt TV:n. Två rymliga skåp, en låda och ett urtag rymmer de mest nödvändiga sakerna som en dekoder eller en spelkonsol. På grund av att dess djup bara är 39 cm tar den inte mycket plats och kommer också att ge ytterligare förvaringsutrymme.

Om du letar efter intressanta möbler som kommer att komplettera ditt sovrum, kommer sängbordet från Mono-kollektionen att vara det du letar efter. Sängbordet Mono är inte bara tilltalande för ögat, utan också mycket praktiskt. Tack vare den utdragbara lådan och urtaget kan du förvara de mest nödvändiga sakerna, till exempel böcker eller kosmetika.

Sminkbordet Mono blir en elegant dekoration i din interiör. Den är utrustad med två rymliga lådor, så den kan användas inte bara som en plats för smink, utan också som ett skrivbord. Det gör att du kan skapa ytterligare utrymme i din lägenhet för att utföra vardagliga uppgifter.

pixel