SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Garderober

( antal produkter: 8 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Garderob hall kolla in det!

Garderober och hallar är de första sakerna vi ser när vi korsar tröskeln till vårt hus, varför den rätta inredningen av detta utrymme är så viktigt. En funktionell garderob gör att vi kan kontrollera kaoset som ofta blit I en liten hall. Garderober och hallar kan enkelt ordnas tack vare de möbler som erbjuds i Selly Home-utställningslokaler, bland vilka vi hittar garderober i olika storlekar, praktiska paneler och hängare samt speglar som visuellt förstorar utrymmet, vilket är särskilt viktigt i små eller smala rum.
Hur ordnar man en hall på ett funktionellt sätt?
Om vi ​​är ägare till en lång, smal och mörk hall, kom ihåg att inte bara rätt belysning, utan också möbler i ljusa färger som visuellt förstorar utrymmet och en spegel kan göra så att rummer känns större. Inbyggda garderober som finns i vårat sortiment: Iza, Miyo och Lavendel är gjorda av material med ljusa färger som eksonoma eller norsk tall, som lyser inredningen och ger dem en original karaktär.

Garderob till hall

Praktiska paneler och hängare inbyggda i garderobsuppsättningarna gör att du enkelt kan hålla ordning på kläder och små föremål som nycklar eller små mynt. De lyckliga ägera av större rum har lätt plats med den uttrycksfulla kejserliga uppsättningen i en vacker mörk nyans eller den klassiska stående hängaren P-16 gjord av böjd bokträ och målad svart. Vilka möbler ska jag välja för garderoben?
I moderna lägenheter har vi allt oftare plats med garderober och foajéer kopplade till varandra, detta gör att vi får extra utrymme för förvaring av kläder och oanvända föremål varje dag.

Garderob i hall - smart förvaring

En hallgarderob är vanligtvis ett litet utrymme som kräver särskild uppmärksamhet när du planerar interiöret. Vi erbjuder små och stora garderober med praktiska inredningar designade för vardagsbruk, anpassade till alla typer av interiörer. Utrustad med hängare och hyllor som lagrar ytterkläder. Hyllor kan användas för att förvara skor. Diskreta detaljer i form av kromben eller handtag gör att garderoben ser attraktiv ut och dekorerar interiören i hallen. Det är viktigt för oss att garderoben kommer att tjäna dig länge, det är därför vi använder material tillverkade av högsta kvalitet. För produktion av garderober använder vi laminerade skivor av hög kvalitet med strukturer som liknar naturligt trä och lackerade i många färger. I vår butik kommer du att kunna matcha garderoben, som bäst passar dina behov - inte bara kommer den att lagra olika kläder, utan också glädje med dess utseende.
När du letar efter de perfekta möblerna för hallen är det värt att uppmärksamma några viktiga element som hjälper till att ordna denna interiör enklare och snabbare. Först och främst bör möbler till hallen vara funktionella - det betyder att vi i små skåp, som sparar mycket utrymme, enkelt kan ordna många föremål i olika storlekar. En av de grundläggande möblerna är skåp, eftersom att du kan undvika röran och skor spridda utöver på golvet. Om rummet är smalt och avlångt väljer du ett lågt skåp med två eller tre hyllor dolda bakom dörren. Tack vare detta får vi nödvändigt lagringsutrymme utan att behöva ta för mycket plats.

 

 

pixel