SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Byrå sovrum - byrå inspiration

( antal produkter: 119 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Vilken färg på byrå?

Vita möbler ger mycket ljus. Vit ger friskhet till en modern design. Den passar till nästan vilken färg som helst. Skuggning av trä ger mysig och närhet till naturen i rummet. Nuvarande trender gör att du kan kombinera olika nyanser även med moderna vardagsrumsmöbler. Black Dresser är ett utmärkt val för fans av klassiker. Om du inte kan stå tråkig och vill återuppliva ditt sovrum i neutrala nyanser på ett enkelt sätt - Välj en byrå i en unik, intensiv färg - som turkos eller orange. Köpa billig byrå har gjort detta till ett enkelt sätt att ha modern inredning..

Vad är byråens lådor?

Byrå inspiration är en möbel som vanligtvis är utrustad med flera lådor. I sin form är den vanligtvis rektangulärt, men i fråga om modern byrå kan du också träffa andra former. Det är en av de mest mångsidiga och funktionella möblerna, för nästan allt kan döljas i byrå.

Är det värt att investera i en byrå?

Drömmer du om möbler som kan dölja alla dina små saker? Om så är fallet kommer lådorna att fungera perfekt! Visst har du inte ens försökt leta efter en liten sak och tvingas söka varje garderob, byrå i hela huset? Det skulle räcka med f.eks en ek byrå för att rädda onödiga timmar och nerver! Dessutom kommer lådorna också att fungera när den vanliga garderoben inte räcker för dig. Garderoberna från vår samling vill också ge en extra plats att lagra kläder. Eller kanske du vill skilja sommarkläderna från vintern? Byrå sovrum - Kontrollera Selly Home-erbjudandet! När det är varmt kan alla sommarkläderna hållas i garderoben, medan tjocka tröjor, varma skjortor och långa byxor hittar sin plats i en separat byrå. Ett stort urval av lacklådor gör det möjligt för var och en att stilfullt ordna sovrummet. I vårt erbjudande hittar du också en elegant rustik byrå. Byrå i skandinavisk stil eller art deco. Vilken väljer du? Grå byrå är favorit för fans av moderna rum. Letar du efter en modell som ger ett stiligt tappningstema till ditt inre - fokus på retro byrå. Välj din drömmodell och njut av din extraordinära organisation och elegans idag!

Byrå att gå - välj modellen själv!

Byråerna i hallen är en extremt funktionell utrustning - de låter dig enkelt lagra skor, små ytterkläder eller väsentliga föremål, vilket gör det enklare att behålla ordningen. Byråerna i hallen med olika applikationer och i många stilar finns i Selly Home-erbjudandet. När du väljer möbler för hallen, först och främst välja dem för ledigt utrymme i rummet. Det är känt att hallen ofta är en av de minsta inredningarna i hela lägenheten, och samtidigt extremt viktig när det gäller funktionalitet och arrangemang. Selly Home täcker olika dimensioner, men är alltid praktisk och extremt estetisk.

Vilken storlek av byrå att välja?

Smal byrå är den mest föredragna storleken för ett barns eller ungdomsrummet. Den lilla byråan placeras perfekt i rum med begränsat utrymme. Ett mycket praktiskt val skulle vara den låga byrå som också fungerar som ett TV-bord. De kommer att passa i sovrummet, matsalen och vardagsrummet. Hög byrå är den vanligast valda storleken när man inredar vardagsrummet. Om du vill säga farväl till oredan en gång för alla, välj en rymlig stor byrå. När det gäller lämpligheten hos en byrå är det viktigt, naturligtvis, dess djup. I de vanligaste byråerna är lådan 30 cm djup. Byrå är en unik möbel, för att du framgångsrikt kan matcha den med många olika inredningar.

pixel