SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Madrass spjälsäng - babymadrass

( antal produkter: 5 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Hårdhet
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Madrass till spjälsäng - Selly Home

Även om barnsängen är den första och viktigaste möbeln i ett barns rum, är det lika viktigt inte bara att barnet har en plats att sova, men också vad. Ingen spjälsäng kommer att vara bra om du inte utrusta den med en bra madrass som anpassar sig till den lilla kroppen och låter den sova lugnt. Att välja rätt madrass verkar vara en riktig utmaning, eller hur? Inte alls! Med Selly Home kan du enkelt välja bästa madrass  till spjälsäng. Detta är väldigt viktigt eftersom det motverkar ryggradssvårigheter, och enligt senaste uppgifter från moder- och barnproblemet (mindre eller större) har nästan 90% av unga nordmän. Förebyggande är bättre än botemedel!

Barnmadrass ta hand om hälsan

Standardutrustning för barnens madrasser är en skummadrass. Det är ett bra val, men bara för de första månaderna. Nästa steg ska vara den med tillsatser av naturfibrer, som bovete eller kokosnötter (buckwheat coconutmadrasser), som är mer hållbara och hälsosamma för barnet (vi kan även köpa det själv). En intressant lösning är också latexmadrasser, som tack vare en speciell perforerad struktur behåller ventilationsegenskaperna och är resistenta mot bakterier.
Det är viktigt att sängmadrassen också är antiallergisk. Låt oss också kontrollera dess storlek för att passa i spjälsängen och lämna ingen spelning. Varje bit av pusset som är barnets rum måste ha sin egen specifika plats. Säkerhet och bekvämlighet framför allt. Du har inte hittat rätt dimension? Detta är inte ett problem - det är möjligt att utföra

pixel