SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Resårmadrasser - bonell madrass

( antal produkter: 5 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Hårdhet
Sovplats [cm]
Pris
-

Tradition och komfort - Bonellfjädrar madrasser

Bonell vårmadrasser är en klassiker av vårmadrassmodeller. Bonellfjädern har formen av en timglas så att den smalnar mot mitten på båda sidor. Denna form innebär att fjädermotståndet beror på tryckkraften. Tack vare detta kan en och samma madrass användas av personer med väsentligt olika kroppsvikt. Bonell fjädrar madrasser kännetecknas av hög hållbarhet och andningsförmåga. Madrassen används oftast på hotell eller pensionat på grund av dess otroliga hållbarhet. Det är populärt som en baby madrass. Bästa madrass för att sova till ett attraktivt lågt pris. Dessutom är bonellfjädrar relativt svåra, men ändå flexibla och mycket bekväma. Vårt rika madrasserbjudande gör att alla hittar sin rätta madrass till sängs. Olika madrass storlekar!

Hållbar billig madrass

Den största fördelen med denna madrass för sängen är det attraktiva låga priset. Vårmadrasser är en garanti för lång livslängd. Det kommer att tjäna dig i flera år. Om du letar efter den bästa madrassen länge har du hittat det nu! De anses vara extremt mångsidiga, lätt att passa in i olika ställen, sängtyper. Problemet under titeln "Valet av madrass" löser sig själv. Vår bonellmadrass kommer att vara resistent mot stora fysiska vikter, och det kommer också andas tungt, vilket påverkar bekvämligheten hos personer som använder den. Detta är en duplexmadrass som är en annan fördel. Bonell madrasser att sova med fantastisk kvalitet.

Vem är vårmadrassen för?

Denna klassiska vårmadrass är extremt populär hos hotellets gäster. Denna typ av madrass kostar inte för mycket, vilket i händelse av behovet av att tillhandahålla ett stort antal sovrum är oerhört viktigt. På grund av det låga priset rekommenderas denna madrass också för personer som inte vill spendera mycket pengar och samtidigt vill ha en bekväm bäddsoffa. Bonell Springs madrassen kommer också att vara ett rationellt köp i en situation där den inte används för ofta. Här, till exempel, om fritidshus eller trädgårdsmästare. Bästa madrass för dålig rygg.
Bästa madrass rekommenderas speciellt för barn. Spigots passar barnets kropp perfekt och överlever även de svåraste uthållighetstesterna. Vårmadrass rekommenderas inte som ett sovrum madrass för par. I en situation när två personer sover på madrassen, kommer varje förändring i stället att vara starkt att känna av den andra. Attraktivt pris är ett utmärkt tillfälle att skapa madrasser. Vi är madrassexperten. Välkommen!

pixel