SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Sängskåp - smart säng

( antal produkter: 28 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Sängskåpsspecialisten Selly Home

Letar du efter en snygg och praktisk säng? Vi har ett attraktivt erbjudande för dig. En modern och funktionell hylla är en säng som är dold i garderoben, vilket tar upp lite utrymme i rummet, tack vare vilket ditt rum blir rymligt och öppet. Du kan använda ledigt utrymme för lägenheten för andra möbler som vi har i vår webbutik. I Selly Home hittar du vackra halv hyllor till lägsta priser på marknaden!
Alla vill ha en drömplats att sova och ett ögonblick av avkoppling, vårt halvtält gör det möjligt. Komfort vid användning är en av sina största fördelar, omedelbart efter funktionaliteten. Snabb och enkel utfällning gör att du kan metamorfosera vardagsrummet i ett drömrum. Efter en hård dags arbete kan du enkelt använda bekvämligheten av vår säng.

Sängskåp dubbelsäng - bra lösning

Vem var halvhuset skapat för? Svaret är uppenbart. För alla som letar efter funktionella och enkla lösningar. En säng i garderoben är perfekt för ett barnrum, ett ungdomsrum, ett vardagsrum eller ett sovrum. Det är en universell produkt som du enkelt kan matcha till något arrangemang. Ett brett spektrum av färger gör att du kan välja den perfekta färgen för dig och din familj. Dämpade färger som matchar vardagsrummen och färgglada halv hyllor som kommer att fungera bra i barn- eller ungdomsrum.

Vi skapar våra möbler med kunden i åtanke. Vi ser till att våra produkter är helt säkra för dig och din familj. Sängar dolda i garderoben har en speciell mekanism som skyddar mot oavsiktlig öppning. I utvalda modeller är det möjligt att köpa en säkerhetsbarriär, vilket är ett viktigt inslag i barnens halvhem. Tillägget i vår produkt är säkerhetsbälten, tack vare vilka sängkläderna inte rör sig när du lägger bädden, och du behöver inte titta i din lägenhet för ytterligare plats för att dölja sängkläderna. I vår säng finns också hyllor där du kan lagra dina tillhörigheter.

Vi värderar starkt kundens bästa, därför försäkrar vi oss om att våra produkter är omsorgsfullt gjorda av högkvalitativa material och ger komfort under användningen. Vi hoppas att vi kommer att uppfylla dina förväntningar i 100%.

 

pixel