SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Inreda Litet Sovrum - Concept Pro smart system

( antal produkter: 24 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Säng på väggen Concept Pro - med dem blir inredningen väldigt lätt!

Att dekorera inredningen ska vara ett nöje. Hur gör man det så? Lägg bara på Concept Pro möbler, som finns i vår møbelbutik. De kombinerar funktionalitet, design och moderna lösningar, varför 2000-talets samlingar!

Skåpsäng - en ny version av en välkänd möbel

Det är svårt att föreställa sig ett sovrum utan en bekväm säng. Det finns emellertid inte alltid utrymme för att infoga en stor modell. Ibland är sovrummet också ett vardagsrum, så du borde välja moderna sovrumsmöbler i mindre storlekar. Utan tvekan är det här halva tältet på Concept Pro möbler. Det har en speciell mekanism tack vare vilken det är möjligt att snabbt lägga det i vila, medan ett speciellt lås förhindrar automatisk öppning av sängen och ökar användarskyddet. Halvhyllor finns i flera storlekar och i horisontell och vertikal konfiguration, där du också kan använda de övre topparna genom att placera dekorationer eller ramar med bilder på dem. Det är värt att notera att möbler från olika samlingar kombinerar komfort och design vid sitt bästa.

Vägghängd säng - modern design

Concept Pro möbler är inte bara halvhyllor, men också andra sovrumsmöbler, som hängande skåp, som är en bra topphylla för horisontella hyllor. Tack vare det här kan du skapa en monokrom väggenhet. Det är också värt att välja en bokhylla med en dörr som har öppna hyllor. Alla Concept Pro möbler kännetecknas av sin unika estetik och design vid sitt bästa. Fasta och geometriska former är extremt snygga och de vackra färgerna kompletterar hela. Du kan välja att färga i en nyans av vit matta som passar perfekt in i moderna interiörer, men även i den skandinaviska eller provencalska versionen. Samtidigt förstorar ljusa färger optiskt utrymmet. Du kan också välja sovrumsmöbler med en brun färg i ekversionen av Sonoma eller universalgrå. Sådana färger passar perfekt in i rummen inredda i kolonialstil, men passar också för älskare av klassikerna. Utan tvekan lägger det till elegans och samtidigt gör interiören mer prestigefylld.
Möbler från Concept Pro-linjen är så snygga att de kommer att uppfylla förväntningarna till även de mest krävande. Letar du efter dem online? Möt vår Selly Home möbelaffär där du hittar de bästa sovrumsmöblerna.

 

 

 

 

pixel