SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Dubbelsäng - bästa sängen

( antal produkter: 84 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Dubbelsäng till sovrummet

En stor dubbelsäng, även kallad äktenskap och dubbel, är det viktigaste inslaget i ett bekvämt sovrum. Det ger arrangemangets karaktär och skapar en mysig atmosfär som bidrar till avkoppling. Dimensionerna på en dubbelsäng är vanligen 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm och 200x200 cm. Ju större det är desto bekvämare är det, men det ska väljas enligt platsen i sovrummet. Du kan också hitta större modeller, t.ex. dubbelsäng med förvaring 200x220 cm. Det är ett bra val för långa människor.

Loftsäng dubbelsäng? Fold-out säng?

Men inte alla har råd med en så stor säng. Ett bra alternativ är dubbla vikbäddar. Det är lätt att hitta både en klassisk modell, av trä och modernare, till exempel metall. Invecklat metallarbete är optiskt lätt, och introducerar samtidigt en mysighet i Medelhavsländerna. Trä dubbelsängar Älskarna av designer klassiker kan framgångsrikt besluta om en trämodell. Dubbelsängar finns med en rikligt inredd front och headboard.

Billig dubbelsäng set

Anteckningen av palats elegans introduceras av den stoppade quiltade huvudgaveln. I ett mysigt, traditionellt arrangemang kan du enkelt hitta en smidesjärnsängram: vit för Provence och svart för dem i det toskanska klimatet. Modernt trä kommer alltid att spela bra i ett modernt arrangemang. Det är värt att välja trä dubbelsängar utan extra krusiduller och höga fronter. En enkel trähuvudstav tjänar som en subtil och praktisk dekoration. Minimalistiska metallbäddar rekommenderas också starkt. Det kommer särskilt att älska interiörer i atmosfären av storbyens loft. Ett alternativ till stora dubbelsängar är utfällbara sängar: för det första glider och för det andra bredare soffor med sovande funktion. Det senare är ett bra val för vardagsrummet - om det inte finns något separat sovrum i huset. Det är värt att välja högre modeller med lagring för sängkläder, vilket bidrar till att säkerställa order under dagen.

 

pixel