SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Stolar

( antal produkter: 72 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Chesterfield stol - en elegant och modern matsal

Matsalen är en plats där hela familjen möts varje dag för att prata med varandra och dela planer för dagen. Förmågan att utföra en så viktig funktion beror dock på högklassig utrustning bestående av lämpliga möbler, såsom bord och stolar. De är viktiga om du vill skapa exceptionellt bekväma förutsättningar för viktiga familjesammanträden. För att upprätthålla en korrekt kroppsposition som bidrar till varje måltid bör perfekt formade och färdiga stolar väljas. Du hittar dem i våra salonger.

Hög stol design

Förra åren medförde en enorm utveckling av erbjudandet om stolar för matsalen och köket. Höga modeller som liknar hokers är särskilt populära. Detta är ett mycket intressant alternativ som förmodligen kommer att överraska alla gäster. De väljs ofta till matsalen i kombination med köket - de ser elegant ut nära köksön. Hos Selly Home hittar du modeller av barstolar i många färger och stilar.  Tack vare oss kan din dröm, billig och elegant matstol snart vara i ditt hem. Färgglada, moderna matstolar köpt på Selly Home kommer säkert att tjäna dig under lång tid.

Retro stol? Eller kanske en modern stol?

Vi erbjuder eleganta och trendiga stolar, bland vilka det verkligen finns en modell som kommer att tilltala dig. Ett brett erbjudande gör det möjligt för kunden att hitta en drömstol, en som uppfyller alla krav. Men vår onlinebutik är inte bara en plats där du hittar en elegant, solid matstol med standardhöjd.

Vad säger du om velour stol?

Utbudet av tyger, med vilka stolarna i matsalen är klädda, har också ökat avsevärt. Några av modellerna i vårt erbjudande absorberar inte spillda vätskor och är lätta att ta hand om, vilket är en viktig faktor i vardagen. Många av dem kännetecknas av lätthet och möjligheten att stapla, tack vare vilka de bekväma stolarna som erbjuds av oss lätt kan förvaras. Vi erbjuder våra kunder klassiska, designer, moderna, klädda eller klädda modeller, med armstöd eller utan armstöd, i olika färgkombinationer - valet är verkligen stort.

pixel