SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Nordi

( antal produkter: 26 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Eleganta vardagsrumsmöbler Nordi

Är du också fascinerad av skandinavisk stil? Letar du efter möbler som är enkla, eleganta och har en modern design? Vi har ett perfekt erbjudande för dig: vardagsrumsmöbler Nordi. Många av våra kunder uppskattar deras unika utseende. Möbler från serien Nordi kommer att väcka uppmärksamhet av alla dina gäster!

Vardagrumsmöbler Nordi är möbler som skapar ett perfekt arrangemang i skandinavisk stil - både minimalistiskt och mysigt. Skimrande vitt med element i glas och dekor i riviera ek eller artisan ek. Dessa möbler är enkla men effektfulla och skapar en trevlig atmosfär. Möbler från serien Nordi kännetecknas av vackra ben, monterade något diagonalt, vilket ger möblerna en specifik charm. Vår online möbelbutik är en plats där du kan hitta följande möbler från serien Nordi:

  • bord,
  • garderob,
  • kaffebord,
  • TV-bänk,
  • byråar,
  • vitrinskåp

Vardagsrumsmöbler Nordi är den perfekta lösningen för alla som tycker om ljusa inredningar och moderna och funktionella lösningar.

Skandinaviska vardagsrumsmöbler - serien Nordi

Alla möbler från denna serie är tillverkade av högkvalitativa laminerade möbelskivor. Vad betyder det? Förutom deras obestridligt höga estetiska egenskaper är de motståndskraftiga mot repor och skador - vilket är mycket viktigt när det gäller vardagsrumsmöbler som utnyttjas kraftigt. Med vardagsrumsmöbler Nordi kan du vara säker på att de kommer att tjäna dig och se bra ut i många år. Möbler från serien Nordi är perfekta om du vill skapa inredning i elegant och klassisk stil.

pixel