SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Garderobsdörrar - barnrum

( antal produkter: 44 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-


En garderob för barn och tonåringar

Barn och tonåringar, precis som vuxna, behöver sitt eget utrymme och möbler. Genom att välja möbler för att förvara saker för ett barns rum kommer du att ingjuta i dem en känsla av ansvarighet snabbare och lära dem att hålla ordning. En garderob är en möbel som inte får saknas i barnrum. Tack vare garderoben kommer barnet alltid att ha alla sina saker nära sig. Dessutom kommer det att få möjlighet att lära sig att vika kläder korrekt från en tidig ålder.

En garderob för ett barn, liksom andra möbler, bör vara av hög säkerhet. Därför måste den vara stabil och tillverkad av miljövänliga och barnvänliga material. Detsamma gäller färgerna som används för att måla möblerna, vilket bör förhindra allergier. Lyckligtvis håller garderoberna i vår webbutik de högsta standarderna, så föräldrar behöver inte oroa sig för sina barns säkerhet. En sekundär fråga, men lika viktig, är möblernas utseende. Vi vet mycket väl att barn gillar fina saker. Vårt erbjudande innehåller produkter som uppfyller varje barns förväntningar.

Färgerna på barns garderober är huvudsakligen baserade på färgen på naturligt, ljust trä. Möbler i denna nyans är mycket universella och passar både rummet för ett yngre barn och en tonåring. En vit garderob kommer också att vara ett utmärkt val, både för ett äldre barn under några år. Den kommer att matcha perfekt med pastelltillbehör. Vi har också garderober i levande färger. Vissa modeller har lägre lådor anpassade efter små barns höjd. Tack vare detta kan de ordna kläder på egen hand utan hjälp av en förälder.

Vi har förberett ett unikt utbud av garderober för barn baserat på produkter som kännetecknas av hög kvalitet och lämpliga säkerhetsgodkännanden. Möblerna är mestadels gjorda av möbelskivor och naturligt trä. De varierar i pris, så våra kunder kan hitta rätt möbler beroende på deras budget. Kom dock ihåg att en barngarderob kan vara en investering även i flera år. Både en femåring och en femtonåring kommer att kunna använda de. Det är värt att vara upmärksamm på kvaliteten på de utvalda möblerna och bestämma vilken av dem kommer att tjäna oss längre.

 

Funktionell garderob i ett barns och tonåring rum

Barn- och ungdomsgarderober är oersättliga i alla barnrum. Var annars kommer det att finnas plats för alla jackor, tröjor, klänningar och andra kläder? Dessutom är barnens garderob perfekt för förvaring av ryggsäckar, skateboards och till och med sällan använda leksaker. Därför är det svårt att föreställa sig att rummet hos ett växande barn skulle sakna så praktisk och rymlig möbel. Garderoben skulle rymma alla nödvändiga föremål och hjälpa till med deras organisation. I det stora utbudet av vår webbutik hittar du många modeller av garderober som kommer att vara perfekta för både ett barnrum och ett tonåringsrum. Den attraktiva designen, enligt vilken de designades, kommer att få garderoberna att möta varje barns smak och förväntningar.

Oavsett barnets ålder bör garderoben vid sängen eller skrivbordet prioriteras. Det är viktigt att den har både estetiska och praktiska funktioner. Valet av garderoben beror främst på storleken på det utrymme vi har i barnets rum. Det finns ingen regel att välja rätt garderob för ett barn, se bara till att den är bred och inte för hög, det kommer att göra det mycket lättare för ditt barn att använda den.

Inledningsvis räcker hyllor vanligtvis i en garderob för en bebis. Kläder och tillbehör kan placeras direkt på dem, praktiska korgar och arrangörer kommer att vara användbara för mindre föremål. Med tiden, när ett barn börjar växa, ändras också hans kläder, så istället för hyllor är stolpar för galgar användbara. Det är en praktisk och bekväm lösning. Att använda nästan varje tum är extremt viktigt. Genomtänkt zonindelning gör att du kan få extra utrymme för andra saker.

Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med hela samlingen av barn- och ungdomsgarderober. Säkra och moderna möbler som vi erbjuder i vår butik kommer att vara perfekta för sin roll, och ditt barn kommer från en tidig ålder att lära sig att gömma sina saker och kläder i garderoben, istället för att sprida dem runt i rummet.

pixel