SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Vattentätt madrasskydd barn

( antal produkter: 1 )

Madrasskydd spjälsäng för ett barn

Den viktigaste delen av spädbarnets sovrum är en spjälsäng. Madrassen i den kan inte vara för mjuk eller för hård. Det ska vara tillräckligt flexibelt för att passa barnets position. De antiallergiska och andningsegenskaperna spelar en nyckelroll här.
Madrassen i spjälsängen är mest utsatt för smuts, så det är nödvändigt att utrusta dig med ett speciellt tillbehör, vilket är ett skydd. Effektivt skyddar den mot en mättad blöja eller spilld mjölk eller juice. Det är viktigt att alla typer av spillda vätskor snabbt tränger in i madrassen, vilket utgör en utmärkt miljö för utvecklingen av mikroorganismer.

Madrasskydd barn - avtagbar, vattentät

Den bästa lösningen är att köpa ett vattentät madrassskydd som effektivt hindrar vätskor från att komma in. Istället kommer det att hålla dem i sina lager, skydda mot insamling av skadliga mikroorganismer.
Om madrassen vi har köpt har ett avtagbart lock, är det mycket lättare att hålla det rent. Helst bör detta element inte vara för tjockt - det kan göra det svårt att tvätta det. När vår madrass inte är utrustad med den kommer det att vara nödvändigt att köpa en kudde till barnens madrass. Det gör det möjligt för oss att enkelt hålla sängen ren, skydda mot all sorts smuts och garantera långvarig användning utan rädsla för blötläggning, fula fläckar och ackumulering av överflödiga mikroorganismer.
Madrassskyddet ska också vara andningsbart. I högkvalitativa sliprar är underdelen tillverkad av ett speciellt, vävt tyg som inte blockerar luftflödet, vilket garanterar korrekt sömnkomfort.

Madrasskydd vattentätt - barnets och förälderns komfort

Madrassskydd för barnet har speciella raderare som möjliggör snabb och enkel montering. Tack vare det här kan vi vara säkra på att det kommer att klara sig väl vid madrassens yta, som stannar på plats hela natten. Erasers gör det också möjligt att enkelt och enkelt ta bort dynan. Vårt vattentäta madrassskydd kan också enkelt rengöras. Jag kan enkelt tvättas i tvättmaskinen eller för hand, varför du håller hundens hygien ännu längre.

 

pixel