SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Säng med nattduksbord - sängset

( antal produkter: 5 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Sängbord till kontinentalsäng

Komfort och bekvämlighet är viktiga funktioner som är till och med önskvärda när vi vill dekorera ett sovrum. Huvudmöbler i sovrummet är en säng, som, beroende på rummens storlek och individuella behov, kan ha olika storlekar. I onlinebutik Twojemeble hittar du en hel del moderna såväl som klassiska sängar. Varierade färger och stilistik gör att du kan välja den perfekta modellen för dig själv. Klädda sängar, våningssängar, träbäddar eller möbelbrädor - med oss ​​hittar du hela sängen som passar in i ett ungdomsrum, en studio och ett rymligt sovrum. Allt med målet att ge dig otroligt lugn vila.
Att ordna sovrummet är värt att tänka på att utrusta det på ett sådant sätt att det faktiskt blir en tillflykt så att du kan koppla av efter en lång arbetsdag och hemtjänst. Bekväma sängar och funktionella sängbord har en stor inverkan på vårt välbefinnande och relationer med närmaste person. Här slappnar vi av och får styrka och energi för att möta privat och professionellt liv. Harmoniskt utvalda möbler, dämpade färger, ergonomi och komfort - det här är funktioner som är värda att överväga när man tänker på att ordna ett sovrum som du inte vill lämna. Det är viktigt för henne att ha en intim och mysig atmosfär som kan skapas genom ordentligt utvalda sängarsängbord och garderober för kläder och andra föremål.
När vi väljer en säng för vårt sovrum, låt oss först och främst ta hänsyn till dig och den person du kan dela dem med, samt stilen där vi vill behålla det här rummet. För unga interiörer är de unika Selera Home salongerna till ett lågt pris idealiskt. Deras färgstarka accenter kommer att ge rummet individualitet och ett lite rovande tecken som passar unga människor. För dem med en lite mer klassisk smak kan ett bra val vara Xelo eller Avallon sängar med en lugn färg tonad med några kontrastelement. I vårt erbjudande hittar du sängar av olika storlekar, från smalare och singel till mycket bredare, bekväma, ger en känsla av frihet under sömnen och arbetar perfekt på lata helgmorgnar.
Nattduksbordet bredvid sängen är en oumbärlig bit av sovrumsutrustning, idealisk för dem som gillar att läsa före sänggåendet. En moody lampa och en bunke böcker i sängen - många drömmer om att de inte kan tänka sig att somna utan att läsa några sidor och komma in i gott humör för sömn. Nattbordet till køyeseng som erbjuds av Selly Home salonger kommer att bevisa sig både i ungdomsinredningen, som i Figaro-skåp eller xelo-skåp med en original, mörkare bas. Utrustad med lådor och hyllor, sängbord kan också användas för att lagra underkläder, läkemedel eller väsentliga för att små saker ska fungera varje dag. Tack vare dem kommer vi att behålla ordningen och stilen i sovrummet, vilket kommer att hjälpa vårt välbefinnande och den nödvändiga avkopplingen på kvällen.

pixel