SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Billiga matbord & köksbord online

( antal produkter: 70 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Matbord inspiration - vilken man ska välja?

Matbord - hur ordnar du det i interiören? Och mer generellt, hur man kan dekorera matsalen - ska det vara i vardagsrummet, eller kanske det är bättre att ha matsalen i köket? Både valet av matbord och stol beror på rumets storlek och form, antalet hushållsmedlemmar och belysning. Vi rekommenderar att du dekorerar en matsal som är bekväm och funktionell. Matsalen i vardagsrummet blir en festlig plats. Vid ett sådant matbord sätter vi gäster och ger högtidliga mottagningar. Se därför till att borden och stolarna i matsalen i vardagsrummet är tillräckligt dekorativa och passar in i resten av interiören. När du förbereder matsalen bör du tänka på lampan ovanför matbordet. Vi behöver inte nämna hur belysningen spelar en viktig roll. Rätt inställning av lampan och rätt avstånd från bordet - det här är alla frågor som är värda att spendera ett tag. Hur stor lampa över matbordet? Välj en av en direkt proportionell storlek till bänken. Om detta är mycket stort, överväg att köpa 2-3 artiklar. Hur hög ska lampan hänga över matbord? De bästa 1,5 m över toppen. Vi bör se till att ljuset faller direkt på bordet i en sådan vinkel att det inte skadar våra ögon under måltiden.

Liten eller stor matbord?

Naturligtvis är det mest universella matbordet som kan dras ut, vars yta kan ändras beroende på behoven. Men det kräver tillräckligt med utrymme. Kom ihåg att för ett bekvämt utdragbart matbord med stolar för åtta personer behöver du cirka 12 m². Det bör vara minst 60 cm från väggarna och möblerna så att det lätt går runt. Det är värt att överväga hur långt matbordet vi behöver. Med denna information blir det lättare för oss att bestämma formen på möblerna. Det runda matbordet tar mindre plats än det vikta bordet. Det ser bra ut i mitten av rummet - värre i hörnet. Dessutom fördelarna med matbord runt delningen av platser, vilket gör dem alla lika. Det finns en anledning till att det runda matbordet är den oftast valda formen på matbordet. I vårt erbjudande hittar du också extremt funktionellt runt matbord med extrakt. Ovalt matbord - en form som är värd din uppmärksamhet. Ett rektangulärt bord är mer universellt än ett runt bord. Det kan lika bra placeras i hörnet av rummet och i mitten. Platser på det rektangulära bordet är emellertid inte lika, och skarpa kanter stör det att gå runt det.

Utdragbart matbord för att rymma fler människor

Ett intressant förslag kan vara ett långsträckt bord med rundade hörn, till exempel elliptiska. Strömlinjeformad form - som förekommer i en traditionell och modern version - blir mer intressant och brist på skarpa kanter - bekvämare. Litet matbord rekommenderar för rumsligt begränsad matsal. Mindre modeller har ofta den praktiska funktionen som en fällbar bordsskiva. Om du tillhör lyckliga ägare av ett stort vardagsrum kan du välja ett stort matbord.

Fina matbord med Selly Home!

När vi väljer ett matbord har vi ett val av material från vilket möbler är gjorda. Vi kan välja mellan trä-, metall-, glas- och plastbord. När vi väljer ett bord bör vi vara särskilt uppmärksamma på bordsskivan. Matsalsmöbler - Kolla in Selly Home-erbjudandet!

 

 

 

pixel