SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Retro inredning & Retro design

( antal produkter: 27 )
Sida
Bredd [cm]
Diameter [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Retro interior design

Retromöbler kännetecknas av en fullständig, uttrycksfull färgpalett. Mörka färger på regnbågen ser bra ut i den grå klassen. Retro låter dig skapa en unik, sentimental atmosfär. Tillägg som går hand i hand med hela interiören är accenter av velour, plysch och vinyl. Retro-stilen har sin egen unika charm. Familjens souvenirer eller gamla möbler i kombination med nya artiklar återspeglar den verkliga retro karaktär. Genomträngning och fyllning med två verkligheter möjliggör en sentimental resa i tid. Hela interiöret skapar ett originellt sammanhang och får en fantastisk karaktär. Bli inspirerad av det förflutna och ordna utrymme så att du kan bli kär i det igen. Vardagsrumdekor kommer att imponera på alla gäster. Retro definition är inget farligt. Retro möbler - Hitta den perfekta modellen med Selly Home! Välkommen!

Interiören i vardagsrummet i retrostil är mysig och varm.Här är varje detalj av stor betydelse! Vart du än ser, ser du artiklar från de tidiga 50 åren. Vardagsrummet är en oas av fred

Vet du vilka möbler du ska välja i ett vardagsrum i retrostil?

Visst måste de vara möbler med en själ, skickligt valda och kombinerade med moderna element. En sådan kombination kommer att få oss att uppnå den avsedda effekten av interiören. Retro antika sidobord i en intensiv färg passar perfekt till den moderna stilen. Kontrasterande blandningar av färger och material ger en stark, distinkt atmosfär i interiören. Kom ihåg att loungen är en plats som skapats för dig och dina nära och kära! Billiga hemmiljöer med unik design! Retro inredning - kolla in Selly Home-erbjudandet! Retro inredning  - glädje i det inre av din lägenhet.

Retro design - glädje i det inre av din lägenhet

Retro möbler bör locka ögat och bilda huvuddekorationen i rummet - vanligtvis är en gammal eller stiliserad möbel tillräckligt för att ge interiören en atmosfär från gamla tider. Det finns ingen tvekan om vaghet och medelmåttighet - retro möbler bör vara gjorda av material som trä, läder, mässing eller glas, liksom plast av hög kvalitet. I vårt erbjudande har vi många möbler för retrostil interiör. Inklusive retro bord, retro stolar, retro hylla, retro vardagsrum eller retro soffbord som hjälper dig att dekorera interiören i din lägenhet som du vill!

pixel