SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Sittpall

( antal produkter: 1 )

Sittpall - en liten men väldigt användbar möbel

Sittpallar kan vara mycket användbara om du ofta bjuder in gäster. Sittpallar tar lite plats och blir en bekväm plats att sitta vid behov. De kan också enkelt döljas under bordet och endast tas ut vid behov. En stoppad sittpall är en elegant möbel som passar perfekt till många olika rum.I vårt erbjudande hittar du olika typer av sittpallar. Modern design och solid kontruktion orsakar att att denna lilla möbeln kan förändra interiören. Människor som tycker om klassisk stil kommer också att hitta något för sig själva. Varje sittpall i vårt erbjudande är tillverkad av högkvalitativa material.

En sittpall är ett litet säte som är vädligt praktisk och användbar. Sittpallar har varit mycket populära i flera år. Förr i tiden användades de främst i köket vid ett köksbord. Tack vare designförändringar används de idag ivrigt också i vardagsrummet. När du väljer en sittpall är det värt att överväga vilken stil som passar en viss interiör. En lite annorlunda modell passar och har en praktisk användning i köket och en annan i hallen eller sovrummet.

Hitta en sittpall i din favorit färg och form

Våra sittpallar kännetecknas av en mängd olika stilar, färger, mönster och former. Våra sittpallar har också olika former av sätena. Vissa är runda, andra fyrkantiga, andra är triangulära. Sittpall med ett runt säte i trä fungerar bra i alla kök. Tack vare sin enkla stil kommer de att se bra ut både i en klassisk inredning och i ett mer modernt, minimalistiskt arrangemang. Några av sittpallar har en stoppad PVC-sits och ben av förkrommat stål. En sådan möbel är mycket bekväm och elegant. En sådan pall kommer att vara perfekt för interiörer i glamourstil.

En sittpall klädd med möbeltyg eller konstgjord päls är i sin tur en perfekt lösning för vardagsrum, hall eller sovrum. En sådan sittpall kan ställas vid ett soffbord eller bord. Tack vare detta kommer man att skapa ytterligare sittplatser, t.ex. när man har besök. Sittpallar med klädsel som imiterar päls är extremt bekväma och behagliga att röra vid och de skapar en mysig stämning i interiören.

Sittpall - perfekt lösning för ett barnrum

Färgglada sittpallar, eller de i form av en hund eller elefant, passar perfekt till varje barnrum. Barnet kommer att kunna sitta på det och samtidigt kan använda en sådan sittpall för skojs skull. En pall med förvaring är också en smart lösning för ett barnrum, eftersom man kan förvara leksaker där. Ett barn kommer att älska en sådan pall och det blir lätt att välja rätt modell för både pojkens och flickans rum.

Vilken sittpall komer du att välja beror på individuella preferenser och behov. Ett brett utbud av olika sittpallar i vårt erbjudande gör att du kan välja en modell som passar perfekt till din inredning.

 

pixel