SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Spegel med belysning & spegel badrum

( antal produkter: 1 )

Spegel till badrum viktigt element i inredning

Badrumsspeglar är en original del av efterbehandlingen av ditt badrum. Badrumspegeln uppfyller huvudsakligen en praktisk funktion. Placerad rakt över handfatet möjliggör detta exakt smink, hårborttagning i ansiktet eller andra skönhetsaktiviteter. Tack vare det faktum att de reflekterar ljuset och allt som finns framför dem, kan vi tända upp vårt badrum och göra det visuellt rymligare. Speglar med belysning gör morgontoaletten till ett nöje. Badrumsspeglar med belysning -LED ger bättre exponering, men ger dig i princip rätt förhållanden för att använda dem. Detta är särskilt viktigt i badrummet, där rätt ljuskälla lyser upp ansiktet.

Spegel på badrumslösning för ett litet badrum

Badrum spegel fungerar framför allt i små rum. I små badrum, där vi vill öka utrymmet, fungerar badrumsmöbler med spegelfronter perfekt. Speglar ger ett mycket effektivt intryck av djup, lyser upp rummet och förstorar dem avsevärt visuellt. Badrumspegeln återspeglar dekorationer och föremål på motsatt vägg. Därför skulle det vara en bra idé att lägga tapeter på den. 

Badrumsspegel med belysning

Spegel med ljus, som vi nevnte ovenfor, er veldig populære. Belysning kan fås ved hjelp av ledlister eller spesielle lampetter. De tillater lys å belyse ansiktet mens du vasker og sminker deg, samt får ekstra belysning i omgivelsene under et avslappende bad. I tillegg til tradisjonelle enkla speglar eller utstyrt med belysning, kan du också köpa badrumsspegel med skåp. Det är veldigt funktionella lösningar fordi de kombinerar tradisjonella skåp med speglar. I skåpet bakom spegeln får du plats till att lagra kosmentik, parfym eller mediciner. 

Badrumsspegel belysning? Selvfølgelig! 

Runt badrumsspegel med LED-belysning är designad för användning som badrums- och toalettutrustning. Den är liten, så den kommer att vara perfekt att använda när man utför exakta vårdbehandlingar. LED-belysning lyser upp ansiktet jämnt. Spegeln kommer säkert att göra smink eller rakning lättare. Produkten kommer att vara användbar vid exakta vårdbehandlingar eftersom den är utrustad med en LED-ljuskälla. Som ett resultat ljusnar det upp ansiktet jämnt och ger dig bekväma förhållanden under vården.

pixel