SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Ovalt matbord

( antal produkter: 1 )
Filter: färg

Ovalt matbord - varför är det värt att välja?

Ett bord med oval topp är en mellanlösning mellan ett rektangulärt bord och ett runt bord. Det ovala bordet kan ha en halvcirkel eller en rektangulär topp med rundade ändar. Bordets ovala form har universella estetiska egenskaper. Fungerar bra i klassiska inredningar, med klädda stolar i uppsättningen och i sällskap med trästolar, såväl som i ett litet rum placerat i hörnsängen.

Matbord ovalt - var kommer det att fungera?

Det ovala bord kan placeras på den centrala platsen i det rum som upptas. Om det är nödvändigt kan det enkelt vikas ut för att rymma många personer vid ett bord. Det är en funktionell och estetisk möbel som kan dekorera alla hem.
När du letar efter ett bord som uppfyller dina förväntningar överväger du verkligen olika alternativ. Borden vi erbjuder har olika former - runda, fyrkantiga, rektangulära, men dessa ovala bord har nyligen haft en otrolig popularitet i onlinebutiken. De smälter in i både antika och klassiska interiörer såväl som med modernare. Tillverkade av trä kännetecknas av hög motståndskraft mot yttre faktorer, och därmed - livslängd.
Ovalt bord är idealiska för alla typer av rum. De kan användas i vardagsrummet, kök, matsal och till och med barnrum. På grund av det faktum att de inte har vassa hörn, behöver du inte oroa dig för barnets säkerhet och kan lyckas spela vid bordet även när du inte är i närheten. Dessutom är ovala bord också en bra idé att komplettera kontorsinredning, sociala rum eller restauranger. Du kan framgångsrikt lägga till fler stolar, som du också hittar i vårt erbjudande, och dessutom kommer ingen att sitta på hörnet eller wadził om hörnen.

Ovalt matbord vit - klassisk

När du väljer ett bord för din interiör är det värt att göra noggranna mätningar för att bedöma vilka av bordstorlekarna som är bäst och passar in i ett givet rum. I detta fall är det också värt att ta hänsyn till antalet stolar eller fåtöljer som kommer att läggas till bordet och hur mycket utrymme de kommer att ta upp. Du behöver inte oroa dig för att du inte hittar rätt lösning - vi har ovala bord med olika längder och bredder, vars pris beror på de valda dimensionerna. Dessutom har de ytterligare skär som kan utöka bordet med ytterligare centimeter. Tack vare detta är fällbara ovala bord perfekt för att arrangera fester, leka med barn eller speciella tillfällen.
Bordets ovala form har universella estetiska egenskaper. Ovala fällbara bord är lämpliga där de behövs. Tack vare de praktiska guiderna är det möjligt att sprida bordet på några minuter - utan att använda våld och ansträngningar. Ovala bord som kan vikas ut är därför lämpliga för små rum.

pixel