SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Trädgårdsbord - utomhusbord

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg

Runt trädgårdsbord eller sommarens nödvändighet

Trädgårdsbord är en viktig del av trädgårdsutrustningen. Vanligtvis fungerar de som element i färdiga möbler, naturligtvis finns det också möjligheten att självmontera en uppsättning eller köpa ett enda bord. Om du är ägare till en liten trädgård, ta hänsyn till köpet av fällbart bord - små bordstorlekar fungerar bra varje dag, men oväntade gäster kommer inte att bli förvånade. En effektiv rörelse kommer att kunna sprida möblerna och rymma familj eller vänner. Ett sådant små trädgårdsbord kommer säkert att uppfylla dina förväntningar och överraska dig med dess funktionalitet. Vi garanterar tillfredsställelse med köpet.

Utemöbler trä

Borden varierar med avseende på materialen de är gjorda av - de mest populära är hageboarden (alträ, bok, akacia, teak, ek, exotiska merantiträ), ofta också i kombination med metallramar - järngjutning med ornament, eller utan . I vissa fall har tabeller en vikningsmekanism, vilket gör dem enkla att utöka. Väldigt snabbt blir populariteten hos technorattan-bord - de fungerar vanligtvis som en bas av detta moderna och väderbeständiga material, täckt med en glasskiva - tillverkad av härdat, repbeständigt glas. Ofta kan du också hitta trädgårdsbord plastt - de lättaste och billigaste modellerna. Du kan hitta fler sådana förslag genom att titta på metallträdgårdsbord. Ta en chans och välj en modell för dig själv från det breda utbudet av Selly Home - du får reda på hur köpet av billigt trädgårdsbord kommer att förändra dina utgifter för fritid på semester. En intressant lösning är bord av gjutjärn - perfekt för ölträdgårdar - små, runda, på höga, stabila ben. Erbjudandet kompletteras av en grupp ek- och rustikbord gjorda av ordentligt beredda ekbjälkar - de ger trädgården en unik karaktär och får med tiden värde och charm.

Zooma in färg: vitt trädgårdsbord

Letar du efter ett snyggt bord som passar in i årets trender? Satsa på en vit modell med gjutjärnsben. Klassikern går aldrig ur modet och det är värt att följa principen genom att välja möbler. I Selly Home hittar du både små och stort trädgårdsbord - beroende på storleken på din trädgård kan du välja rätt modell bland de många tillgängliga. I denna kategori kan du välja bord också för formen på toppen - från de mest populära rektangulära, fyrkantiga, runda och ovala trädgårdsborden.

pixel