SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Plano

( antal produkter: 9 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Pris
-

Inredning barnrum- Plano samling

Står du inför utmaningen att ordna ett rum för ditt barn? Letar du efter enkla, moderna möbler som också är funktionella? Med möbelkollektionen Plano blir det en barnlek. Färgerna i Plano-kollektionen är utvalda på ett sådant sätt att de lätt kan passa in i både ett pojk- och ett flickrum. Kombinationen av nyanser av vitt, ek och accenter som imiterar betong ger möblerna en tidlös karaktär. Fronter i ljusa färger med metallhandtag kommer att lysa upp alla interiörer. Möblerna är gjorda av högkvalitativ laminerad skiva som är resistent mot alla typer av skador, så den håller i många år. Kollektionen innehåller: en säng, ett sängbord, ett skrivbord, byråer, en hylla och garderober.

 

Organisering och förvaring

Den centrala punkten i ett barns rum är sängen, där de inte bara kan vila och återhämta sig efter en lång dag, utan också läsa sin favoritbok eller lyssna på sin favoritmusik. Under sängen finns två rymliga lådor för sängkläder eller filtar. Ett högt nackstöd ger extra komfort när du läser eller tittar på en film.

Det är värt att välja ett nattduksbord från Qubic-kollektionen för din säng, med ett urtag och en låda, så att du enkelt kan lägga din telefon eller ett glas vatten på den.

Ett barns rum bör ha ett skrivbord där han eller hon kan studera bekvämt. Plano-skrivbordet har en stor låda och ett rymligt skåp för böcker och anteckningsböcker, tack vare vilket bänkskivan alltid kommer att vara snygg.

Byrår och garderober från Plano-kollektionen är utrustade med rymliga lådor och hyllor, så att du enkelt kan få plats med alla dina kläder i dem. Garderober från Plano-kollektionen finns i två storlekar, vilket gör dem lämpliga för både större och mindre rum.

Plano-samlingens bokhylla har så många som 8 hyllor, tack vare vilka du effektivt kan visa dina favoritböcker och tillbehör. Längst ner finns en rymlig och lättillgänglig låda för underkläder eller skolmaterial.

pixel