SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Lenny

( antal produkter: 11 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Möbler barnrum Lenny

Står du inför utmaningen att inreda ett barnrum? Vill du att de inte bara ska vara moderiktiga, utan också funktionella? Möbler från Lenny-kollektionen hjälper dig med detta. Lenny-kollektionen är ett förslag för både flick- och pojkrum. De subtila färgerna beige, tryffel och hantverksmässiga ekelement ger möblerna modernitet och originalitet. Möbeln är gjord av laminerad spånskiva vilket gör den extremt hållbar och motståndskraftig mot alla typer av skador. Varje del av kollektionen har designats för att möta förväntningarna hos barn i olika åldrar, vilket ger dem en plats att lära, vila och leka. Kollektionen innehåller: sängar, skrivbord, byråer, hyllor, sängbord, en garderob.

Organisering och förvaring

Den centrala punkten i ett barnrum är sängen. Lenny-sängen garanterar en bekväm sömn och en plats att koppla av på kvällen. Den är utrustad med en slitstark ram som gör sängen stadig. Det är värt att välja ett sängbord från samma samling för din säng, på vilket du bekvämt kan lägga en bok, telefon eller ett glas vatten. Ett barnrum måste också ha ett skrivbord, utrustat med två rymliga lådor för förvaring av böcker, skolmaterial och andra småsaker.

En garderob från Lenny-kollektionen gör att du kan utnyttja utrymmet i rummet maximalt. Det kommer att göra det lättare att organisera kläder och accessoarer. Garderoben hjälper till att hålla ordning i rummet. Inuti garderoben finns hyllor och en klädstång, och tre utvändiga lådor låter dig organisera mindre föremål. Om du vill ge ditt barn mer förvaringsutrymme, välj Lenny byrå. Den är extremt praktisk, utrustad med lådor och en hylla för kläder eller andra småsaker. En extra hylla låter dig visa dina favoritböcker eller souvenirer.

pixel