SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Glasbord

( antal produkter: 6 )
Bredd
Diameter
Djup
Filter: färg
Pris
-

Var passar glasbord?

Glasbord är en verklig elegans och passar perfekt till de klassiskt inredda interiörerna. Moderna bord med olika dimensioner kan enkelt väljas med avseende på storleken och den aktuella inredningen i vardagsrummet eller köket. Se själv att glas kan vara trendigt. Glasbord passar in i alla rum, idealiskt lämpade som bord för kök och vardagsrum, men också för matsalen. Enskilda modeller kan kännetecknas av en rund eller rektangulär topp eller en anpassad höjd. Fällbara bord är mycket populära, vilket tack vare deras funktion kan vara små men också mycket funktionella. Detta material passar verkligen perfekt i alla rum och introducerar lite modern design!

Runt glasbord med Selly Home!

Det grundläggande elementet i varje hushålls utrustning är ett funktionellt bord med bekväma stolar. Den mest populära typen av bord är 4-sitsig modell, men i större rum är det möjligt att använda 6-, 8- eller till och med 10-sitsig modell. Matsalen med ett stort bord kommer säkert att bli centrum för familjen och det sociala livet. För att upprätthålla stilistisk konsistens är det värt att köpa möbler från en uppsättning. Möbler kan dock variera i form och färgintervall. En intressant effekt tillhandahålls av möbelmodeller från flera kollektioner, och till och med möbler som skiljer sig från varandra helt i stil.

Glasbord vardagsrum detta är det!

Glasbord blir alltmer populära, vilket är den verkliga kärnan i elegans. Ett glasbord med stolar kan väljas utifrån området och den aktuella inredningen i vardagsrummet eller köket - i vårt erbjudande har vi möbler med ett stort antal dimensioner.
Enskilda modeller av glasbord kan kännetecknas av en rund eller rektangulär topp samt en icke-standardhöjd. Extremt populära är fällbara bord, som tack vare den praktiska funktionen passar perfekt i utrymmena i små lägenheter. Man bör komma ihåg att glaset inte behöver vara en del av hela bordsskivan - möbler med subtila glasfinisher är också attraktiva. Minimalistiska glasbord liknar ofta designerkonstverk. Med deras hjälp kommer även det mest förutsägbara arrangemanget av salongen att få en unik karaktär.

Glasbord design

Glas matbord kännetecknas av en stabil konstruktion och en garanti för hållbarhet under många år. Samtida bord är möbler av hög kvalitet som kommer att glädja sig med oförändrad, estetisk design under många år. Glasbord överväldrar inte utrymmet - de ger en känsla av fräschhet och elegans till interiören. Tack vare deras unika utseende är de en ganska intressant arrangemang för varje rum. Det glas som används för tillverkning av bordsskivor är vanligtvis härdat, vilket gör det svårt att bryta ner, och vi bör inte ha problem med att sätta heta rätter på det. Dessutom missfärgas glaset inte på grund av tidens gång, dessutom har det en hög motståndskraft mot ogynnsamma väderförhållanden.

Glasskiva till bord för de modiga

Stabil konstruktion och hållbarhet under många år. Samtida bord är produkter med hög hållfasthet som kommer att njuta av estetisk design under många år. Det stora sortimentet innehåller varianter baserade på målade stål- eller träkonstruktioner. Bord för köket med glasfinish är ett drömförslag för amatörer av imponerande och samtidigt hållbara möbler.

 

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel