SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Bästa sängen - Kontinentalsängar

( antal produkter: 38 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Kontinental säng - ett svårt val

När du börjar leta efter en lämplig säng, uppstår frågan ofta: en kontinental eller vanlig säng? Stoppade eller trä? Eller kanske metall? Valet är inte lätt, speciellt om du inte har några specifika förväntningar än. Vi tror emellertid att vi genom denna post hjälper dig att skingra dina tvivel.

Kontinentalsäng test

Bland användarna av kontinental sängar råder yttrandet att de är mycket massiva. Det är resultatet av deras konstruktion. Den består av: trä nedre bröst på ben, insats av bonell eller fickor och topper madrass. Klädseln täcker den, så den är inte synlig. Ett kännetecken för denna typ av möbler är det stoppade huvudet, vilket ger dem en extraordinär elegans, och ger dig komfort när du läser eller tittar på TV. Denna typ av säng skiljas också av höjden. Kontinentalbädden är högre än den traditionella ekvivalenten. Sovplatsen är ca 60-70 centimeter ovanför golvet. Det är mycket lättare för personer med ryggproblem eller gå. Denna höjd gör att det blir väldigt enkelt. Kontinentala sängar har tre storlekar: 140x200, 160x200, 180x200. På grund av deras dimensioner kommer de att fungera i rymliga och stora sovrum.

Kontinentalsäng med förvaring

Sängfundament - bröstkorg - är utrustad med behållare för sängkläder. Detta är ett annat praktiskt inslag i denna möbel. Om du har en kontinentalbädd behöver du inte oroa dig för att du inte hittar en lämplig plats för ett täcke, en kudde eller ett lakan. En kontinental säng med lådor sparar inte bara mycket utrymme, men gör också sängkläder alltid till hands.

Boxspring bett till hotell?

Denna typ av säng kan ofta hittas under frasen hotellbäddar. Detta beror på att de ofta används i hotell och pensionat. Det orsakar förmodligen sin unika design och funktionalitet. De är inte bara stora, men också mycket praktiska. De spelar många roller - det viktigaste är naturligtvis den sovande funktionen, men tack vare det höga huvudet kan du enkelt läsa en tidning eller en bok eller titta på din favoritserie. Dessutom kräver de sängar som beskrivs inte komplicerad rengöring och tillåter luft att passera mycket bra. Billiga kontinentalsängar ses också ofta i amerikanska filmer. De är ett ovärderligt element.

Kontinental säng erbjudande

Kontinentalsäng med gavel även kända som hotellrum, är extremt bekväma och eleganta sovrumsängar. De kombinerar komfort och härligt utseende. Som tillverkare av kontinentala sängar lägger vi stor vikt vid kvaliteten på våra produkter. Både klädsel, ram och madrasser är så kallade "hylla" -material. Vi gör också allt för att ge våra kunder högsta kvalitet på tjänsterna. Vi uppmanar dig att bekanta dig med erbjudandet, och om du har frågor, kontakta oss också.

 

 

 

pixel