SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Soffor

( antal produkter: 34 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Soffan ska passa in i ditt rum

Det första du ser när du går in i vardagsrummet är soffan. När du överväger att köpa en soffa, bör du tänka på din stil. Vill du behålla din stil eller vill prova något nytt? Du kan spendera tid på att leta efter en soffa online. I vår webbutik kan du bläddra bland flera olika modeller relativt snabbt. Genom att läsa beskrivningar av material, mål och bilder, kan du se hur det kommer att fungera i ditt hem. Färgerna borde matcha resten av huset, men här kan du också göra mycket med dekorativa kuddar och andra saker. Ofta sker detta inte förrän någon är nöjd med grunderna.

Stor eller liten soffa?

En av de svåraste sakerna med att köpa en soffa är att hitta rätt storlek. Den största soffan är inte alltid bäst, men du borde inte välja den minsta. Soffan måste matcha ditt hem och ditt liv. Annars blir det bara ett möbel som blir dekoration. Att köpa en stor soffa kan vara frestande om du har en stor familj eller vill ligga på soffan. Nackdelen är att soffan kan ta upp för mycket utrymme, så du går och blir nervös. För vissa är lösningen en hörn soffa, medan andra kommer att kunna dela opp soffaen i en 2- och 3-säter. En hörn soffa är en plats för hela familjen.

Fina soffor online

Många undrar om en billig soffa har ett kortare liv. Detta är en myt. Vi kan sänka priserna på soffor, eftersom vi är en webbutik och vi har gynnsamma avtal med våra leverantörer. Våra produkter är gjorda av slitstarka material av hög kvalitet. Livslängden på en soffa kommer givetvis att vara beroende av användningen. En familj med barn kommer att kämpa mer med materialet än med ett vuxet par. Om du sitter på soffan och äter middag kan matfläckar förstöra materialet. Regelbunden och korrekt rengöring är viktigt för att bevara färger och material..
pixel