SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Skummadras - Skum Madrass

( antal produkter: 22 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Hårdhet
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Vilken madrass är bäst?

Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen. Det pratar om 2,3 tusen timmar om året! Därför bör vi välja en madrasssom är anpassad till oss. Madrassen på sängen måste anpassas till vikt, baktillstånd, sovläge. - Att välja skummadrasser är det bästa valet som kommer att påverka livskvaliteten. Intressanta madrasser erbjuder för sovrummet. Priserna på skummadrasser är attraktiva och kommer att tillgodose varje kund. Skummadrasser på grund av deras unika egenskaper blir alltmer populära hos kunder över hela världen, liksom madrassens renlighet. De är reversibel madrass. På grundval av andra madrasser kännetecknas de av hög plasticitet. Om du uppskattar en klassisk madrass - välj en modell där det vanliga polyuretanskumet ofta stöds av latex. I sin tur fungerar termoplastisk skumgummimatta på bra sätt för användare som vill ta hand om den rätta ryggradsstödet under vila. Vårt erbjudande inkluderar olika madrass storlekar. Skummadrass är ett enkelt sätt att få en god natts sömn! Billiga madrasser garanterar kvalitet.

Skumgummimatta, hög motstånd

Vad är HR-skum? Det är för närvarande en av de mest värdefulla komponenterna från vilka de bästa skummadrasserna produceras. Sängmadrasser med fyllning baserad på högt elastiskt skum väljs av krävande kunder, för vilka hållbarhet och ökad elasticitet är en prioritet. En hög elastisk madrass är den korrekta positioneringen av kroppen, vilket minskar obehag i samband med ryggsmärta. Den extra flexibiliteten innebär att de även kan användas för justerbara ramar. Billiga helsmadrasser avsedda för korrekt placering av ryggraden under sömnen.

Jakt på en bra madrass - termoplastskum

Skummadras termoplast är en komponent med många fördelar och intressant historia. Det motsvarar det "tempur" -skum som används i kosmonautik, uppfunnit på 1960-talet av NASA-forskare. Tempurmadrasspriset är mycket attraktivt. Under inverkan av kroppstemperatur håller skummet det helt, vilket resulterar i en signifikant tryckreduktion. Perfekt madrass och förbättrad blodcirkulation - detta material rekommenderas för kunder som fryser under sömnen. Memoryskum Bäddmadrass - Kolla Selly Home Offer!

Hur man väljer rätt madrass?

Madrassens huvuduppgift är att stötta ryggen ordentligt medan du sover. Den måste väljas för användarens höjd och vikt. Utsikten är att snabbmadrass är bäst för alla. Detta är en falsk åsikt, eftersom kroppsvikt är avgörande för valet av madrass. Våra skummadrasser är ett bra alternativ. Detta är en dålig ryggmadras som hjälper till att hålla ryggradspositionen rätt. Valet av madrass är inte ett problem! bra madrass till dig till ett lågt pris! Den passar perfekt med varje kropp. Vi har olika hårdheter, så du kan välja rätt för dig själv. Man bör komma ihåg att den valda modellen ska vara minst 20 cm längre än den som ska sova på den. Varje person har en annan struktur, så om det är tyngre, kommer hård madrass vara lämplig, medan i fallet med en lätt person - en mjuk madrass. Vår klassiker är en hård skummadrass. Finns i olika storlekar! Vet inte var man ska köpa en madrass? Kolla vårt erbjudande! Välkommen!

pixel