SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Barstolar design

( antal produkter: 3 )
Djup
Filter: färg

Barstolar design - kolla!

Vill du ändra inredningen i dina lokaler? Selly Home har bråttom att välja den perfekta barhocker. Barstolar som finns i våra samlingar kommer säkert att tilltala smaken hos även krävande kunder. Ett brett erbjudande är de som ligger på en stabil, förkromad fot. En viktig fördel med sådana hokers är säkerhet såväl som skydd av underlaget mot repor. Ett stort plus är förmågan att rotera medan du sitter. Visst möjliggör det sociala kontakter på en pub eller klubb. En viktig fråga är också möjligheten till höjdjustering. Med hjälp av en spak under sätet kan den justeras till höjden på bordsskivans höjd. Förutom de svängbara barstolarna finns det också klassiska barhockers på fyra ben med ryggstöd och fotstöd, samt klassiska avföringar utan ryggstöd. Vitt eller svart, rött eller grått? Oroa dig inte! En rik palett med färger och mönster underlättar arrangemanget av dina lokaler. Ett urval av plast- och miljölädersäten, quiltade, rutiga mönster och många fler.

Hay barstol

modern inredning kan du ofta hitta hokers i kök och matsalar. De smälter väl in i pentry eller i kök med en ö. De är bekväma och mycket praktiska. Tack vare vårt barstol hay -erbjudande kan du äta bekvämt vid bänken. Tack vare dem kan du också spara utrymme, till exempel genom att skjuta dem under disken efter en måltid. Erbjudandet inkluderar barstolar för köket i modern design samtidigt som de nuvarande trenderna bibehålls Tillgängliga säten i eko-läder och plast. I köket fungerar de som roterar på en förkromad fot, såväl som den klassiska på fyra ben. De är praktiska, moderna och billiga. Ett brett utbud av färger hjälper dig att välja de perfekta kökshokarna.

I matsalen fungerar hokarna bra - inte bara för deras praktiska egenskaper utan också för deras moderna stil. En sådan barstoler til köket är en garanti för framgång i matsalen i kombination med köket, endast åtskilda av ön. Denna ordning finns oftare i norska hem. Beroende på andra möbler - kan du enkelt matcha rätt barbord - tack vare ett brett sortiment av material. Klädd barstolskinn är de mest populära modellerna. De är praktiska - lätt rengörande ekoläder kommer att fungera även i ett hem fullt av barn som dopeiro lär sig att äta. Slutsats - om du letar efter bärstol barn - ta hänsyn till de från ekoläder.

Billiga barstolar i Selly Home

Moderna barstolar förekommer oftare i moderna arrangemang - de ger interiören sin karaktär, ger dem en glans och uppdaterar dem. De arbetar i varje rum. Med moderna arrangemang kan du placera hokers i vardagsrum med pentry, kök med ö, barer, klubbar, skönhetssalonger och frisörer. Ofta kan barstolar hittas på mässor, på kontor och vid informationsställen. De är praktiska, bekväma och billiga. Selly Home har dussintals modeller i sin kollektion, där alla kommer att hitta den perfekta för sig själva. I vår kollektion hittar du också klassiska hokers på fyra ben med slipsar och en klämma. Erbjudandet kompletteras med avföring och avföring på hjul.

 

 

 

 

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel