SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Enkelsängar - Enkelsäng med förvaring

( antal produkter: 71 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Sänggavel enkelsäng - bred erbjudande

Enkelsängar är ett utmärkt val för våra barnrum. Tack vare deras dimensioner passar de perfekt in i rum med liten storlek och kommer att säkerställa att utrymmet inte kommer att domineras av ett möbel. En enkelsäng är det bästa alternativet för ett ungdomsrum. Många design och färgalternativ gör att pojken och tjejen vill ha en av dessa möbler i sitt sovrum.
I rummen för tonåringar är en enkelmetallbädd mycket populär. Intressant design, stabil och hållbar ram och modern design kommer att presentera en unik accent för varje sovrum. Beroende på valet av tillbehör, som sängkläder eller kuddar, kan varje tonåring skapa sitt eget lilla kungarike med en bekväm enkelsäng i centrum. En mycket bra lösning, speciellt för små sovrum, kan vara en enkelsäng med en behållare - tack vare den här lösningen får vi extra lagringsutrymme som kan användas för att dölja sängkläder eller förvara andra, mindre använda föremål. Säkerligen kommer alla unga tjejer som vita sängar med dekorativa metallhuvud eller en enkel och klassisk trästruktur.

Enkelsäng med förvaring - funktionell lagring

Det är värt att låta barnet välja sängen för sitt sovrum. När det gäller en pojkos sovrum, kommer en enda träbädd vara en bra lösning. Här kan du, beroende på dina behov, välja mellan en enkelsäng med klassisk design eller enkelsäng med skuffer. Dessa modeller är älskade bland unga föräldrar som bara lär sina barn hur man håller ordning. Enkelsäng med förvaring lär dem kompulsivitet och samvetsgrannhet. Minimalistiska mönster är perfekta för pojkers sovrum eftersom deras universalism gör att du kan välja tillbehör.
Träbäddar för barn kan förbli i en naturlig nyans, eller beroende på tonårens preferenser kan du välja en annan färg av certifierad färg, vilket gör det enklare att passa sängen till resten av sovrummet. Att välja rätt möbel är ett mycket viktigt ögonblick. Detta är huvudelementet i varje sovrum, vilket verkligen bestämmer kvaliteten på vår sömn. Välvalen och integrerad i arrangemanget uppfyller enkelsängen både en estetisk och praktisk funktion, vilket garanterar en lugn och sund sömn. I erbjudandet ingår också unika modeller enkelsäng med extra säng tack vare vilket du inte kommer att stanna på isen när oväntade gäster stannar på natten.

Billiga enkelsängar i god kvalitet

Ett sovrum är vår asyl - en plats där vi ska känna oss speciella, säkra och fredliga. Det är vår oas av lugn och avkoppling, där vi vilar efter en hård dag full av plikter, stress och arbete. Därför är det värt att ta hand om även minsta detalj, och speciellt är det värt att fokusera på rätt val av säng.

 

pixel