SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Garderob med spegel

( antal produkter: 89 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Garderob med spegel - för varje rum!

Garderob är en av de viktigaste möblerna i vårt hem. Alla drömmer om en funktionell och vacker garderob. Innan man köper en garderob med spegel bör man dock tänka på vilken garderob man behöver, hur många som kommer att använda den, vad man ska lagra i den och hur mycket utrymme man har. Oavsett svaren på frågorna ovan är en garderob med spegel ett bra val för både ett sovrum och en hall. Spegeln förstorar rummet optiskt och interiören verkar mycket rymligare. Garderob med spegel orsakar att rummet är ljusare och mysigare. Det är därför garderob med spegel ofta väljs för smala hallar eller små sovrum. En annan fördel med spegeln på garderobsdörren är förmågan att se sig själv i spegeln och kontrollera om man ser bra ut.

Garderob med spegeldörr - den bästa lösningen

Beroende på storleken på garderoben och antalet dörrar kan man välja snygga garderober med speglar på hela ytan eller bara på en dörr. Vårt erbjudande inkluderar ett brett urval av garderober med speglar. Vi har extremt snygga garderober i fashionabla former. När det gäller färger kan man välja en garderob med spegel i vitt, svart eller träliknande färg. Våra garderober har ofta dekorativa element som remsor eller dekorativa handtag. Förutom de visuella fördelarna är våra garderober mycket funktionella. Beroende på syftet med garderob med spegel kan vi välja en som har flera hyllor eller en som har flera klädstänger. Vissa modeller har också rymliga lådor, vilket är en utmärkt lösning för små rum, där man inte har tillräckligt med utrymme för att placera byrån. Alla kommer att hitta en garderob med spegeldörr som uppfyller deras förväntningar.

Våra garderober är tillverkade med omsorg av högkvalitativa material. Möbelskivor som används för produktion är motståndskraftiga mot skador eller repor. Så du kommer att kunna använda garderoben i många år.

Garderob med spegel - ett brett urval

I de flesta lägenheter finns det inte tillräckligt med utrymme för en stor garderob. Dock tack vare det stora utbudet kan man hantera det perfekt. Om man ​​väljer en skjutdörrsgarderob kan man till och med lägga den i ett litet rum. Tack vare den här lösningen behöver man inte mycket utrymme för att öppna dörren. En stor spegel som placeras på garderobsdörren möjliggör optisk förstoring av rummet, så att det verkar mer rymligt. Genom att välja en garderob med spegel blir fördelar dubbla: man får en spegel som kommer att vara användbar för oss, samt ett dekorativt element som optiskt förstorar vårt interiör.

pixel