SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Ovalt soffbord

( antal produkter: 1 )
Filter: färg

Varför är ovala soffbord populära?

Ovala soffbord är möbler som ofta väljs av våra kunder. Tack vare deras avlånga form går det lätt att anpassa de till olika interiörer. Om man har ett ovalt soffbord ingen måste sitta vid ett hörn. Ovala soffbord utan vassa kanter har en annan mycket viktig fördel - säkerhet. Denna lösning fungerar därför bra i alla lägenheter där det finns barn.

Ovalt soffbord till vardagsrum

Ovala soffbord som erbjuds i vår onlinebutik är perfekta för vardagsrum. Dessa möbler kommer att kombineras perfekt med en soffa och fåtöljer. Tack vare detta kommer vi att skapa en fantastisk plats att tillbringa fritid. Ett sådant kaffebord är också bra för fika med nära och kära. Ovalt soffbord placerades vid soffan är också mindre officiellt mötesplats än ett matbord med stolar. Många av de modeller som finns i vår onlinebutik har en hylla under bänkskivan. Denna lösning fungerar bra, till exempel för att lägga bort en bok eller andra föremål som du alltid vill ha till hands.

Ovalt soffbord med en glasskiva? Varför inte!

I vårt erbjudande finns det också kaffebord med glasskivor som kommer att se bra ut i eleganta rum. Det finns modeller i klassisk stil samt sådana med modern design. Det är värt att veta att ett vitt ovalt soffbord är perfekt för små rum, eftersom den förstorar interiören optiskt. Därför, om vi vill att vårt vardagsrum ska se mer rymligt ut är det värt att välja ett bord av denna typ. Sådana bord är perfekta också för interiören i skandinavisk stil. Ovala soffbord i trä är en mycket universell lösning. Denna typ av kaffebord är väldigt universella och kommer att passa exempelvis till inredningar i klassisk stil.

Ovalt soffbord på kontoret är en bra idé

Ovala soffbord kommer att fungera bra inte bara i vardagsrummet. Det är värt att ha ett sådant kaffebord på kontor. Alla kontor eller väntrum är ett bra ställe att sätta upp ett ovalt soffbord. Ibland räcker det att sätta några aktuella tidningar på kaffebord för att kunder som väntar ska inte känna sig otåliga. Kaffebord kan också placeras i hallen, där det kommer att vara en utmärkt plats att ställa in olika dekorationer, till exempel en vas med blommor.

Elegant interiör med ett ovalt soffbord

Ovala bord är ett bra alternativ, eftersom runda bord kräver mer utrymme och traditionella rektangulära bord har vassa kanter. Ovala soffbord kommer att lägga till elegans till varje interiör. Ett ovalt bord kommer att utgöra en praktisk dekoration i ditt vardagsrum. Vi inbjuder dig att kontrollera alla tillgängliga kaffebord i vårt erbjudande. Du kommer säkert att hitta ett bord som passar din interiör.

pixel