SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Sängar erbjudande - säng inspiration

( antal produkter: 131 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Du undrar vilken säng som rekommenderas?

Sängen är en av de viktigaste möblerna i huset. Vi använder sängen mycket ofta. Därför är det viktigt att spendera tillräckligt med tid att välja rätt säng. Du måste vara medveten om målen, materialet, ramen och naturligtvis madrassen. Stilen den är i är också signifikant. Det är också bäst att välja det praktiska alternativet som är säng med förvaring. Vi vill hjälpa dig att söka efter en säng som passar dig. Vårt breda sängerbjudande gör att du kan hitta din drömmodell.

Köp säng som varar i många år

Sängarna finns i flera olika storlekar. Låt oss börja med den enkla, med en vanlig sovplats på sängen 120x200. När det gäller dubbelsäng eller så kallade äktenskapsängar har de en storlek på 160x200 cm, den kungliga sängen är mest populär. Om du inte är begränsad av små rum och tillhör personer som "vandrar" på natten - vänta inte, välj en stor säng. Om du har begränsat utrymme i sovrummet - er enkelsängen en bra idé - vanligtvis med en madrass på 90x200 cm. Trots sin storlek är de mycket funktionella - ofta utrustade med en låda under sängen. Tillhör du långa människor? Säng 200x200 kommer att vara bekväm för personer med en maximal höjd på 180 cm. Om du behöver ännu större säng här kan du beställa den bästa sängen genom en specialbokning.

Sängen till ditt sovrum ska vara gjord av material av högsta kvalitet.

Hållbarhet och uthållighet beror på materialets kvalitet. Den bästa sängen är givetvis gjord av trä. Du hittar dem här. Ek rekommenderas särskilt (ek är känt som ett trä som är mycket resistent mot skador), bok och tall. Den senare kommer att vara bra för allergiker. Inte alla vet att de har elektrostatiska egenskaper som hämmar dammrotationen i rummet de är i. Du kan också köpa en säng gjord av MDF. Om plattan är av god kvalitet kan sängen också vara hållbar och billig. Många väljer stoppade sängar, vars ramar är täckta med naturläder, konstläder eller tyg. Vi har ett stort urval av stoppade sängar. Du kan enkelt köpa säng med gavel i uppsättningen. Idag finns sängarna i alla färger tillgängliga i onlinebutikerna. Vad vi väljer beror på vilken stil som kommer att vara i vårt sovrum. För en inredning i kolonialstil, kommer en tungfärgad säng i en mörk färg att vara idealisk, medan ett retro-stylat sovrum passar bra in i en vintageformad möbel med en rikt dekorerad ram, till exempel Valentin sängen. Skandinaviska, minimalistiska eller japanska interiörer är idealiska för små, låga sängar utan huvudbrädor. Den vanligaste typen är kontinental säng. Om du gillar nyheter, kommer du förmodligen att vara intresserad av vårt erbjudande på Skapsenger som vanligtvis kallas säng i skåp. Men om du drar nytta av barnrummet - kolla in det unika sängbordssetet för romarna med begränsat utrymme. Du hittar dem i sängkategorin med skrivbord. Om du köper en uppsättning - betalar du mindre och du behöver inte slösa bort värdefull tid att hitta ett matchande skrivbord. Undrar du hur man får barnet att sova i sin egen säng? För de yngsta barnen föreslår vi en unik bilbädd - en modell som gör att ditt barn sover bara i sin egen säng. Den stora fördelen är att hela uppsättningen innehåller en skummadrass gratis! Att hitta säng för pojkar är inte ett problem - i Selly Home har vi många modeller tillägnad den yngsta mannen. Det kommer också att finnas många mönster som faller i smaken hos små prinsessor. Beställ den valda modellen - med ett ballerina mönster, en kattunge eller en enhörning och voila! Barnet sover i egen säng. Erbjudande säng - Hitta den perfekta modellen från Selly Home.

Madrass säng - en viktig fråga

Det finns olika typer av madrasser tillgängliga på marknaden: våren (bonell typ), fickan, latex, elastisk, termoelastisk och futonskum. En Bra säng är också beroende av rätt madrass. Bonellfjaerer madrasser är en madrass för framtiden. För närvarande är de mest rekommenderade av latex, termoelastisk skum eller futon. Strax bakom dem är madrasser gjorda av mycket elastiskt skum och latexer. Vill du vara ägare till världens bästa säng? Börja med att hitta den perfekta madrassen.

Sängbotten med ben - välj den rätta

Inte alla vet att komforten i vår sömn påverkas starkt inte bara av madrassen utan också av dess ram. Du kan hitta kompletta uppsättningar av alla storlekar. Den mest föredragna sängbasen är 120 cm. Den billigaste lösningen är att helt fylla ramen med möbelbräda. Tyvärr är det också minst bekvämt för en som sover på en sådan säng. Det är mycket bättre att välja en ram gjord av trä och band som är något böjda. När man bestämmer sig för denna typ av ram, är det nödvändigt att överväga tjockleken på slatavståndet. Avståndet ska vara så litet som möjligt och lamellerna så mycket som möjligt. Ju mer flexibla lameller desto bättre. Den sista lösningen är justerbar sängbotten som också ligger i vårt sortiment.

pixel