SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Enkelsäng med förvaring & enkelsäng barn

( antal produkter: 10 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Enkel säng - perfekt för ett litet sovrum

Drömmer du att du vaknar uppdaterad och full av energi varje dag? Välj ett av våra unika, enkla sängar, och vi kommer att göra din dröm till verklighet. Vi har förberett i vårt erbjudande soliga och bekväma sängar till attraktiva priser, utformade för en person.
Enkelsängar är ett bra förslag för alla som vill spara utrymme i sitt sovrum och behöver samtidigt en bekväm och bekväm sängkläder. De var utformade på ett sådant sätt att de kunde nå alla våra kunder. Trots det faktum att när man väljer en säng är det viktigaste, obestridliga problemet sin bekvämlighet, men vi inser att dess utseende är ändå viktigt. Vi vill alla ha sängen att matcha hela sovrummets inredning. I vårt erbjudande hittar du sängar designade i olika stilar, så att alla kan hitta möbler som är lämpliga för sig själva. Metallbäddar, som kännetecknas av dekorativa, smidda ramar i vackra mönster, är mycket populära. De kommer att bli en bra dekoration av varje sovrum. De kommer att se särskilt vacker ut i inredningar inredda i engelska och provencalsk stil, men på grund av att de är mycket moderna för tillfället kommer de också att visa sig effektiva i moderna sovrum.
För de som trivs praktiskt, kommer en enkelsäng vara ett utmärkt val. Denna lyxsängare som kan vara en säng eller en fåtölj. Träkonstruktion i kombination med en bekväm vadderad madrass perfekt hitta i många moderna wnętrach och dessutom sparar utrymme och även pengar som skulle behöva spenderas på inköp av ytterligare inventarier. Under dagen kan vi sitta bekvämt medan du läser en bok eller tittar på en film, det kan även användas som trädgårdsmöbler. Tack vare den enkla vikningsmekanismen kan vi snabbt göra den till en bekväm enkelsäng med madrass. Enkelsängar med en behållare för sängkläder rekommenderas också. Med denna lösning får vi en plats där vi kan lagra inte bara en uppsättning blad, men också sällan använda kuddar, filtar och andra objekt som vi saknar utrymme i skåp. En enkelsäng med en behållare tar inte mer utrymme än vanligt, och det är väldigt praktiskt och gör att vi kan ordna utrymmet i vår lägenhet bra.
I vårt erbjudande har vi också ett brett utbud av barn- och ungdomsbäddar. Speciellt rekommenderas för småbarn i atypiska, till exempel i form av en racerbil eller ett fotbollsmål för pojkar och rosa för flickor barnsäng i hjärtat motiv. Om ditt barn strax före sänggåendet blir fördubblade energi, psoci, broi och blankt vägrar att somna, som i sitt rum en ovanlig, intressant ur synvinkel barnets säng är det bästa sättet för att detta ska uppmuntra dem att regelbundet sätta sig till sömns.

Selly Home - bästa pris på sängar

Enkelsängar är ett bra alternativ för alla som behöver en säng endast för en person. De tar upp lite utrymme, vilket är anledningen till att de kommer att bli ett bra val, särskilt för mindre sovrum, som vi skulle vilja hantera ordentligt. Enkelsängar finns i olika bredder av madrassen, så du väljer rätt för dig, beroende på hur mycket utrymme du vill ha medan du sover. Olika stilarter, ett stort antal färgalternativ gör att du hittar rätt möbel som passar både din inredning, ålder och kön. Vi uppmanar dig hjärtligt att göra inköp. Om du är osäker på en given modell eller vill veta mer, är vi öppna för kontakt.

 

 

pixel