SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Nattduksbord Inspiration - nattduksbordet design

( antal produkter: 51 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Hitta det perfekta, fina sängbordet

I sovrummet har sängbordet en stor betydelse. På dessa kan du sätta en sänglampa, ett glas vatten, medicin eller en bok att läsa. Och symmetriskt ordnat på båda sidor av sängen ser det snyggt ut och går aldrig ur modet. Se hur billiga sängbord kan ändra ditt sovrum. När du köper sängbord vid sängen, var uppmärksam på att höjden ska vara ca 15 cm högre än madrasshöjden - det ska lätt att nå de saker som ligger på det. Beroende på mängden lagringsutrymme kan du välja skåp med samma topp och en låd eller helt inbyggd - i små rum är varje extra hylla viktig. Och vad är fördelarna med sängbord? De är huvudsakligen funktionella, de är en extra, privat "kassaskåp" för det mest väsentliga tillbehöret. Det passar inte alla sovrum, särskilt när rummet är litet.

Sängmuren monterad - en ovanlig möbel

Nattduksbordet som är fäst vid väggen är en trend de senaste åren. Denna lösning föreslås huvudsakligen för personer som värderar ordern väldigt mycket. Väggskåp gör det möjligt att städa ditt hem bekvämt utan att behöva flytta möbler. Hängande sängbord kommer inte att förstöra väggen - det är vanligtvis monterat på sängens huvudgavel. Dessutom ser de väldigt imponerande ut - bordet "sväver" är en ovanlig syn. Billiga nattduksbord - Kolla in Selly Home-erbjudandet! På marknaden hittar du många uppsättningar av headboards med sängbord.

Nattduksbord i en unik stil.

Med en speciell inredning, uppskattand hantverk, de senaste trenderna och välgjorda föremål, kommer vi att kunna välja ett möbel som framgångsrikt kommer att uppfylla nattbordsrollen och du kommer också att njuta av utseendet varje dag. Det är värt att titta på loppmarknaderna för värdefulla prover, stegar och trunkar, vilket kommer att visa sig som en morgon och kvällshjälp i vårt sovrum. Små sängbord som duväljer själv kommer att vara unika och speciella.

Färg, material, storlek - sängen inspiration

Nattduksbord design består av många faktorer - huvudrollen spelas av färg. Bedside ek - val av klassiker fans.. Den magiska träimitationen gör det faktum att denna färg fungerar både i klassisk inredning och modern - en fråga om detaljer. Svarta sängbord är en favorit hos den manliga gruppen. Nattduksbord som detta för universalitetens skull - svart, precis som vit, ser bra ut med nästan vilken som helst annan färg. Små nattduksbord i svart färg kommer att vara ett perfekt komplement till manliga sovrum. Nattduksbordet är den färg som oftast väljs av paret. Genom åren har han också godkänts av damerna - hans universella färg fungerar ihop med alla färger. Höga sängbord är en bra idé för böckernas ägare - långa sängar kommer att fungera bra i en duett med smala höga sängbord. Retro nattduksbord kommer att uppfylla förväntningarna hos vintage stil beundrare. De kombinerar vanligtvis starka färger med imiterat trä. Ludwikbenen lägger till en delikat, subtil klass i ditt interiör och kommer ihåg minnet av den en gång moderna provencen. Också anmärkningsvärt är marmor sängbordet - perfekt för glamour stil inredning. Design Night Table 4 Du! Tumbler trenden för detaljer från marmor eller dess imitationer har permanent gått in i våra hem. Ett moderna sängbord med en enkel form är ett exempel på hur bra design inte behöver vara komplicerat och bara smart.

Selly Home - nattduksförsäljning

Det rika erbjudandet av Selly Home innehåller alla typer av sängbord. Tack vare filter kan du enkelt hitta ett sängbord du drömmer om.

pixel